طرف تون چه نامزد باشه چه همسر چه دوس دختر حتی مادر، اگه دل خوش باشه کادو هم میدن . حالا یا یکی دلش خوش نیس از دستتون یا اینکه پول و امکانشو نداره براتون کادو بگیره. خدایی خیلی زشته که پدر مارو درآوردین!
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
من خانمم عزیزم. با تاپیکاشون پدر مارو درآوردن. هرجا نگاه میکنی تاپیک ولنتاین و کادوی روز زن و مادره.
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
حالا شاد و شنگول باشن. بیان چیزای خوب تعزیف کنن آدم خوشش میاد. ولی همش آه و ناله. همش دعوا مرافعه. دیگه چقد میخواین خودتونو بابت یه کادو کوچیک کنید واقعا
عزت نفستون کجا رفته؟
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
من نی نی سایت تنها تفریحمه. اینستامو پاک کردم که درگیر پوچیای ویترین زندگی مردم نباشم. خودمم خیلی جاها میرم خیلی کارا میکنم خیلی غذاها میخورم ولی ازش عکس و فیلم نمیگیرم بزارم اینستا و از این جو هم بدممیاد. حالا اینجارم کردن اینستا شماره ی ۲. 😖
من نی نی سایت تنها تفریحمه. اینستامو پاک کردم که درگیر پوچیای ویترین زندگی مردم نباشم. خودمم خیلی جا ...
اره ..چیزمهمی نیس که بعضیا به خاطریه کادو قهرمیکنن جنجال به پامیکنن..
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت