2777
2789
عنوان

گند یه قضیه رو درنیارید دیگه....

206 بازدید | 12 پست

طرف تون چه نامزد باشه چه همسر چه دوس دختر حتی مادر، اگه دل خوش باشه کادو هم میدن . حالا یا یکی دلش خوش نیس از دستتون یا اینکه پول و امکانشو نداره براتون کادو بگیره. خدایی خیلی زشته که پدر مارو درآوردین! 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

خوشبحال خودم اصلا تو نخ این چیزا نیستم

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشمارو؟؟اقای محترم شمابروبه کارت برس.

من خانمم عزیزم. با تاپیکاشون پدر مارو درآوردن. هرجا نگاه میکنی تاپیک ولنتاین و کادوی روز زن و مادره. 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
من خانمم عزیزم. با تاپیکاشون پدر مارو درآوردن. هرجا نگاه میکنی تاپیک ولنتاین و کادوی روز زن و مادره. ...

اهان.فکرکردم اقایی ها خخ😁😁اره درست میگی من هیچ کادو نگرفتم وناراحتم نیستم جاش یه کارخیرکردیم.من عیدی ازحضرت زهرامیخوام که دیگه سال بعدگریون نباشم

حالا شاد و شنگول باشن. بیان چیزای خوب تعزیف کنن آدم خوشش میاد. ولی همش آه و ناله. همش دعوا مرافعه. دیگه چقد میخواین خودتونو بابت یه کادو کوچیک کنید واقعا

عزت نفستون کجا رفته؟

الان میان میگن نیا توتاپیک ام😅😅مگه مجبوری

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
الان میان میگن نیا توتاپیک ام😅😅مگه مجبوری

من نی نی سایت تنها تفریحمه. اینستامو پاک کردم که درگیر پوچیای ویترین زندگی مردم نباشم. خودمم خیلی جاها میرم خیلی کارا میکنم خیلی غذاها میخورم ولی ازش عکس و فیلم نمیگیرم بزارم اینستا و از این جو هم بدم‌میاد. حالا اینجارم کردن اینستا شماره ی ۲. 😖

من نی نی سایت تنها تفریحمه. اینستامو پاک کردم که درگیر پوچیای ویترین زندگی مردم نباشم. خودمم خیلی جا ...

اره ..چیزمهمی نیس که بعضیا به خاطریه کادو قهرمیکنن جنجال به پامیکنن..

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
خوشبحال خودم اصلا تو نخ این چیزا نیستم

سلام عزیزم
وقتت بخیر باشه !
در رابطه با ندر 100 هزار صلوات آیت الله کشمیری ارتون یه سوال دارم !

من یه حاجت خیلی مهم دارم

و به نظرم حاجتم محاله !
میشه از مواردی که ارش حاجت گرفتین بهم بگیم که یکم دلم اروم شه؟؟
مرسی عریردلم