2777
2789

خانوماکسی راجبه سهم زن وبچه از خونه مرد چیزی میدونه اگه ثابت بشه داره خیانت میکنه ومیخواد پدرم دست خانومو بچشو بگیره بیاره توی خونه ما پدرم دوتا ماشین وخونه 100میلیون سهام داره میخواستم بدونم همه چی به نام خودشه اگه ما بخوایم قبول نکنیم که اون خانوم وپسر بزرگش بیاد باما زندگی کنه چیزی از خونه به ما میرسه بعداز ۲۰ سال زندگی کردن خوب جهیزیه ملمانم گاز ویخچال وهرچی بوده عوض کردیم اصلا خراب شده یا بالاخره بعد ۲۰ سال کدوم وسیله سالم میمونه حالا میخواد مارو با لباسای تنم بیرون کنه وگرنه  قبول کنیم با اون زن وبچش تو یه خونه بسازیم تورو خدا من وقت وکیل گرفتم ولی حالا حالا نوبت نداره تا سه شنبه من دق میکنم اگه کسی چیزی میدونه بیاد راهنمایی کنه مهریه مامانم مطابق به ۲۰ سال پیش۵۰۰ هزار تومن هستش وسه تا بچه ایم یکی ۲۱ سال یکس ۱۶سال ویکی ۵ سال

I am nurse

مامانت میتونه مهریه و نفقشو بگیره از باباتم شکایت کنه ک بدون اجازش زن گرفته شما هم سهم الارثتونو میتونین بگیرین ولی اگ خواستین شکایت کنین نزارید پدرتون بفهمه ک چیزارو ب نام اون زنه نزنه ی وقت

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بد،کجا میاره اونارو...بگو بیاریشون جرشون میدیم.مردا چشونه انقد بی عقلن اخه،ببخشیدا یعنی فک نمیکنه زن و بچه هام با دیدن اینا چه حالی میشن😠

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
وای چه بد،کجا میاره اونارو...بگو بیاریشون جرشون میدیم.مردا چشونه انقد بی عقلن اخه،ببخشیدا یعنی فک نم ...

نههه به خدا یه سال داره زجرمون میده میخواد تیغه بکشه با زنه دوسته بدون عقد میره باهم میخوابن وهزار تا چیز دیگه که من تو پیاماشون خوندم ولی هنوز حتی محرم زنه نشده

I am nurse
الان طبق قانون مردی بخواد طلاق بده باید نصف اموالی که بعد ازدواج به دست اورده رو به نام زن کنه ولی ن ...

نوشته توی اینترنت که اگه زن درخواست طلاق بده شامل نمیشه یا اگه توی عقد نامه ذکر نکرده باشیم این نصف امولو چیزی نمیده

I am nurse
نههه به خدا یه سال داره زجرمون میده میخواد تیغه بکشه با زنه دوسته بدون عقد میره باهم میخوابن وهزار ت ...

ای وای🤦‍♀️🤦‍♀️حتی نمیتونم خودمو جات بذارم.من دیوونم میرفتم هم بابامو هم اون زنو هم خودمو میکشتم.خدا لعنتش کنه اون زنو،الهی قبل اینکه پاش به خونتون برسه به درک واصل بشه،بمیره راحت شین

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک