خانوماکسی راجبه سهم زن وبچه از خونه مرد چیزی میدونه اگه ثابت بشه داره خیانت میکنه ومیخواد پدرم دست خانومو بچشو بگیره بیاره توی خونه ما پدرم دوتا ماشین وخونه 100میلیون سهام داره میخواستم بدونم همه چی به نام خودشه اگه ما بخوایم قبول نکنیم که اون خانوم وپسر بزرگش بیاد باما زندگی کنه چیزی از خونه به ما میرسه بعداز ۲۰ سال زندگی کردن خوب جهیزیه ملمانم گاز ویخچال وهرچی بوده عوض کردیم اصلا خراب شده یا بالاخره بعد ۲۰ سال کدوم وسیله سالم میمونه حالا میخواد مارو با لباسای تنم بیرون کنه وگرنه قبول کنیم با اون زن وبچش تو یه خونه بسازیم تورو خدا من وقت وکیل گرفتم ولی حالا حالا نوبت نداره تا سه شنبه من دق میکنم اگه کسی چیزی میدونه بیاد راهنمایی کنه مهریه مامانم مطابق به ۲۰ سال پیش۵۰۰ هزار تومن هستش وسه تا بچه ایم یکی ۲۱ سال یکس ۱۶سال ویکی ۵ سال
مامانت میتونه مهریه و نفقشو بگیره از باباتم شکایت کنه ک بدون اجازش زن گرفته شما هم سهم الارثتونو میتونین بگیرین ولی اگ خواستین شکایت کنین نزارید پدرتون بفهمه ک چیزارو ب نام اون زنه نزنه ی وقت
اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم
وای چه بد،کجا میاره اونارو...بگو بیاریشون جرشون میدیم.مردا چشونه انقد بی عقلن اخه،ببخشیدا یعنی فک نم ...
نههه به خدا یه سال داره زجرمون میده میخواد تیغه بکشه با زنه دوسته بدون عقد میره باهم میخوابن وهزار تا چیز دیگه که من تو پیاماشون خوندم ولی هنوز حتی محرم زنه نشده
الان طبق قانون مردی بخواد طلاق بده باید نصف اموالی که بعد ازدواج به دست اورده رو به نام زن کنه ولی نمیدونم شامل کسانی که قدیم هم ازدواج کردن میشه یا نه
نههه به خدا یه سال داره زجرمون میده میخواد تیغه بکشه با زنه دوسته بدون عقد میره باهم میخوابن وهزار ت ...
ای وای🤦♀️🤦♀️حتی نمیتونم خودمو جات بذارم.من دیوونم میرفتم هم بابامو هم اون زنو هم خودمو میکشتم.خدا لعنتش کنه اون زنو،الهی قبل اینکه پاش به خونتون برسه به درک واصل بشه،بمیره راحت شین
سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک