2777
2789
عنوان

لطفا دستور کیک بدین

60 بازدید | 11 پست

سلام دوستان..دستور یه کیک ساده میخوام..خودم رو گاز درست میکنم ولی همون تو فر خیلی بد میشه..روی گاز پف میکنه تو فر خمیر میشه..درجه هم بگین باید چند باشه..متشکرم

اول  دو سه تا زرده و سفید تخم مرغ رو جدا کن سفیده رو با همزن خووووب هم بزن تا مثل خامه سفید و پفکی شه بعد زرده رو هم بزن تا کرمی رنگ بشه و بهش یک لیوان شکر اضاف کن و یه لیوان آرد سفید و یه لیوان شیر رو اروم اروم بریز تو زرده ها بیکین پودر و پودر وانیل هم بهش بزن و در اخر روغن بریز باز هم بزن و سفیده تخم مرغ رو آخر کار بریز توش و به صورت دورانی و ارام هم بزن بعد بریز تو قالب یا قابلمه بذار رو گاز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خوشمزه تر شدنش داختش تکه های شکلات تخته ای بنداز آب میشه داخلش خوشمزه میشه.بعد که آماده شد اگر شکلات تخته ای داری آبش کن بده رو کیکت اگرم نداری با پودر کاکاعو و شیر و شکر رو گاز هم بزن میشه شکلات بریز روش بعدش روش مغز گردو له کن بریز

من با این روش درست میکنم عالی میشه 

اول 4 تا تخم مرغ رو خوب با همزن هم بزن بعدش اندازه قاشق چایخوری وانیل بزن و هم بزن 1 لیوان و نیم شکر اضافه کن و بازم هم بزن و بعد 1 لیوان شیر و 1 لیوان ماست بریر و دوباره خوب هم بزن و بعدش سه چهارم لیوان روغن مایع بریز و خوب که هم زدی همزن رو کنار بذار و باقاشق 3 لیوان آرد و دو قاشق چایخوری پکینگ پودر رو الک کن و کم کم اضافه کن و با قاشق آروم هم بزن , قالبت رو روغن و آردپاشی کن مایع رو بریز توش , تو فر با دمای 200 تا 220 بریز بپزه روش که دیدی داره رنگش تیره میشه بردار  , فقط یه نکته ی خیلی مهم اینکه در تمام طول مراحل هم زدن فقط به یه سمت هم بزن و هی تکونش نده چون اونموقع پف نمیکنه , مثلا فقط در جهت عقربه های ساعت همزن و قاشق رو بچرخون