من با این روش درست میکنم عالی میشه
اول 4 تا تخم مرغ رو خوب با همزن هم بزن بعدش اندازه قاشق چایخوری وانیل بزن و هم بزن 1 لیوان و نیم شکر اضافه کن و بازم هم بزن و بعد 1 لیوان شیر و 1 لیوان ماست بریر و دوباره خوب هم بزن و بعدش سه چهارم لیوان روغن مایع بریز و خوب که هم زدی همزن رو کنار بذار و باقاشق 3 لیوان آرد و دو قاشق چایخوری پکینگ پودر رو الک کن و کم کم اضافه کن و با قاشق آروم هم بزن , قالبت رو روغن و آردپاشی کن مایع رو بریز توش , تو فر با دمای 200 تا 220 بریز بپزه روش که دیدی داره رنگش تیره میشه بردار , فقط یه نکته ی خیلی مهم اینکه در تمام طول مراحل هم زدن فقط به یه سمت هم بزن و هی تکونش نده چون اونموقع پف نمیکنه , مثلا فقط در جهت عقربه های ساعت همزن و قاشق رو بچرخون