2777
2789

من ۲۷ سالمه وارتروز زانو ولگن دارم متاسفانه وحدود ۱۵ کیلو اصافه وزن دارم رژیم گرفتم  وباید ورزش کنم ولی نمیدونم برم بدن سازی زیر نظر مربی یا برم بادی بالانس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توم به هیچ عنوان این رشته ها نرو منم چند سال پیش وضعم بهتر بود رفتم بدنسازی ابلان کلا از پاافتادم فقط میتونی شنا بری. تگه هر رشته ای بری وضعیت پاهات بدتر میشه خواهشا یکم آینده نگر باش

منم مثل توم به هیچ عنوان این رشته ها نرو منم چند سال پیش وضعم بهتر بود رفتم بدنسازی ابلان کلا از پاا ...

مرسی عزیزم دردم همینه نمیدونم چکار کنم موندم اج و واج مدتی رژیمم اما چون ورزش نمیکنم درست وزن کم نمیکنم واز طرفی هم ماهیچه های بدنم ضعیفه

مرسی عزیزم دردم همینه نمیدونم چکار کنم موندم اج و واج مدتی رژیمم اما چون ورزش نمیکنم درست وزن کم نمی ...

منم بخاطر وزنم رفتم بدنسازی وزن کم کردم پامم داغون کردم الان خونه نشینم وزنمم بیشتر از قبل برگشته. از نظر من پیاده روی ملایم روزانه داشته باش و شنا.به وزن کم کردن تدریجی هم اکتفا کن 

مرسی عزیزم امروز رفتم باشگاه گفتن با شدایط تو یا باید یزی بدن سازی زیر نطر مربی  بهت برنامه بده ...

دقیقا برو بدنسازی. مشکلت رو دقیق توصیح بده.

من انحراف کشکک دارم. رفتم متخصص بهش گفتم دقیق بنویس کدوم عصلات باید تقویت شن ک برم مربی واسشون برنامه بده. ب مربی گفتم دقیقا زانو درد م از روز دوم خوب شد