2777
2789

یکی از خواهرشوهرام با شوهرش قهره امشب شوهرش زنگ زد به من که بهش بگو بیا  دادگا طلاق بگیریم بعد یهو گفت تو اون خانواده به کسی دل نبند تو دختر خوبی هستی حیفه تو اون خونواده ای خواهرشوهر وسطی هر روز اومده خونمون هم شوهر تو هم و پچتو نفرین کرده بعدشم دانسته حامله ای میخواد بترکد همش نفرین میکنه که بچه هات عقب مانده شن  گفت منم گفتم بهش که چه بی چشم و رویی اون این همه صبح تا شب خونشی حرمتتو میگیره یعنی سریع شروع کردم گریه کردن انقد ناراحت شدم که نگین فردا میخوام برا پدر شوهرم بگم...انقد براش خوبم و خوب بودم که حد نداره فقط زور این بهش داره میگه پدرم (خدایی نکرده زبون من لال شه به جای اون عفریته دردش تو سر اون وتو سر منم) ثروتش به برادرم  می رسه وای بچه ها یعنی دارم دیوونه میشم خوابم نمیبره هم تو رو خدا برا سلامتی بچه هام دعا کنین جالب اینجاست اون چهار ساله بچه دار نمیشه من همش دعا میکنم ای خدا دامنش سبز کن خدا منو بکشه برای دل ساده و بدبختم 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

دل ساده شوهرم که انقد مهربونه و خواهرشو دوس داره نمیتونم براش بگم چون شوهرم ناراحت میشه باهاش دعوا راه میندازه

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین اول دامن کسیومیگیره ک نفرین میکنه فک میکنی خدامنتظرنفرینای یه عجوبست؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
نفرین اول دامن کسیومیگیره ک نفرین میکنه فک میکنی خدامنتظرنفرینای یه عجوبست؟

از دل سنگش از نامروتیش از بی وجدانیش از بی شرفیش ناراحتم

اولا از کجا میدونی شوهر این خانم راست میگه؟؟؟

تا حالا بدی از خواهر شوهرت دیدی؟؟؟

شاید میخواد رابطتون رو خراب کنه

بعدشم تو دعای خوبت رو بکن برای اون اگه یه ادمی بده دلیل نمیشه تو ناراحت بشی یا بخوای بری جایی بگی چون اون موقع اگه روابط خراب بشه همه باز از چشم تو میبینن 

اما حتما به شوهرت بگو یا خواهر شوهرت یا خانواده شوهرت که این اقا بهت زنگ‌ میزنه و میخواد روابطتتون رو خراب کنه

شاید دروغ گفته

نه مطمئنم دروغ نگفته حتی از زنشم پرسیدم یعنی خواهر شوهرم اونم تایید کرد

اولا از کجا میدونی شوهر این خانم راست میگه؟؟؟ تا حالا بدی از خواهر شوهرت دیدی؟؟؟ شاید میخواد رابطت ...

نه بابا بیچاره بهم زنگ نمیزنه  چون خواهر شوهرم گوشیو روش خاموش کرده بود گفت بهش بگو وقت طلاق بزاره بریم دادگاه بعد با من همزبونه یعنی یه ولایتیم عمه شوهرم و خواهرشوهرم بودن و بعدشم یه هفته پیش همچین تاپیکی زده بود اون خواهرشوهر بدجنسم تو تاپیکام هست اتفاقی دیدمش