2777
2789
عنوان

پا درد شبانه پسرم

560 بازدید | 19 پست

سلام دوستان پسرم تقریبا ۲۰ماهشه بعضی شبا بلند میشه و گریه میکنه بیقراره...دقت که کردم فهمیدم پاهاش درد میکنه مدام پاشو میکوبه زمین تا دوباره خابش ببره..و اصلا پتو هم نمیذاره رو پاش باشه خیلی نگرانم این طبیعیه یا ن ؟؟فقط هم شبا اینجوری میشه ...

خدا جونم🙄یه روز بابامو قرض بده....خیلی پشتم خالیه😭😭😔

پاهاشو یکم بمال با روغن

سردی هم بهش نده

ماست و دوغ

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمش نیس؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

😐ببینید بچها بازی میکنن واین عادیه حتی من که ۱۹سالمه از پادرد پاهامو میکوبم زمین که دردش کمتر شه جا تاپیک زدن پاهاشونو بادستتون ماساژبدین 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

اره طبیعی.پسر آبجیم اینجوری بود.خوودش خوب شد.ولی یه دکتر ببرش

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
😐ببینید بچها بازی میکنن واین عادیه حتی من که ۱۹سالمه از پادرد پاهامو میکوبم زمین که دردش کمتر شه جا ...

این کارو کردم عزیزم....الان این اشکالی داره که از بقیه هم راهنمایی بخام

خدا جونم🙄یه روز بابامو قرض بده....خیلی پشتم خالیه😭😭😔
اره طبیعی.پسر آبجیم اینجوری بود.خوودش خوب شد.ولی یه دکتر ببرش

یه بار سریه موضوعی زنداداشم بچشو برد دکتر بخاطر گریش بود یاچی میگفت دکتر برگشت گفت وای شما مادرا چرااینجورین بچه میخنده میارید میگید ببینید اختلال نداره گریه میکنه میارید میگید کجاش دردمیکنه کمتربیارید دکتر سرهرچیزی بچه رو عادت ندید اونجوری بیشتر بیمارمیشن😐

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
این کارو کردم عزیزم....الان این اشکالی داره که از بقیه هم راهنمایی بخام

😐نه مشکلی نیست هرجورخودتون میدونید

وااای خدا پسر منم اینجوریه....

بخاطر بازی زیاده پااشون خسته میشه.قبل از خواب ببرتو حموم با اب ولرم پاشو ماساژ بده...

و۳ساعت قبل خوابم بهش غذا نده..وقتی بیقرار شد بغلش کن بهش آب بده