2777
2789
عنوان

بیاین بگین برای چی بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 134 پست
نذر صلوات برای آروم شدن دل هم جواب میده؟

بله کلا برای آرامش دل ذکر بی تعداد خیلی جواب میده

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله به سلامت بچه ت رو بغل کنی ...اگه تونستی واسه منم دعا کن مادر بشم ...تو بارداری دعات میگیره

سلامت باشی عزیزدلم...

بله حتما به شرط لیاقت حتمادعات میکنم عزیزم...

همین الآن تاپیک زدم سوره کوثر بخونم واسه حاجت رواییه دوستان

برای شما هم میخونم گلم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

.مامانم نمونه برداری سینه داره و تا جوابش بیاد می میرم از ترس...لطفا هر کی میبینه دعا کنید برامون&nb ...

خانمي نمونه برداري سينه كه ترس نداره

يا جواب منفيه كه خيلي عاليه🌺☘️

در صورت مثبت بودن هم درمان خيلي ساده اي داره

همكار من سينه رو عمل كرد روز سوم عملش عروسي من بود

اومد عروسيم رقصيد ماشاالله😉🌺☘️

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
ذکر خاصی هست ؟ یا همون صلوات؟

ذکر یونسیه.

البته من خود صلوات رو خیلی بیشتر توصیه میکنم.

ولی معنی ذکر یونسیه خیلی خوبه. خصوصا آیه ی بعدش هم (که جزو ذکر نیس) میگه و نجنیاه من الغم و کذلک ننجی المومنین (یعنی و او را از غم نجات دادیم و مومنان را حتما نجات میدهیم)

یچیز دیگه هم که منو خیلی خیلی خیلی آروم میکنه، (جایی سندی براش ندیدم که برای آرامش دل استفاده بشه) ولی خودم کشفش کردم؛ سوره ضحی هست.

قسم به روز

و قسم به شب آنگاه که آرام گیرد

که خدایت تو رافراموش نکرده و دشمن نداشته است

و آخرت برای شما بهتر از دنیاست

و **به زودی پروردگارت آنقدر به تو عطا خودهد کرد تا خشنود شوی**

آیا تو را بی سرپرست نیافت و سرپرستی کرد؟

و تورا گمراه نیافت پس هدایت کرد؟

و تورا بی مایه نیافت پس غنی گرداند؟

پس (به شکرانه) یتیم را از خود مران

و نیازمند را از خودت مران

و نعمتهای پروردگار خود را برای دیگران بازگو کن!

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
ممکن نداره بدبخ شدم 

ای بابا‌. چقده مگه که ناممکنه برات؟

ممنون عزیزم ڋکر یونسیه رو میتونم از گوگل پیدا کنم؟

لا اله الا انت، سبحانک انّی کنت من الظالمین.

عبارت بالا ذکر یونسیه س

حضرت یونس توی شکم ماهی این ذکر رو خوند و به مدد همین ذکر نجات پیدا کرد