2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نوجوان بودم دیدم خیلی شیرینه خواب حضرت زهرا 

وای خوش بحااالتتت منم‌ همین ارزو رو دارم میدونم لایق نیستم اما شاید خدا اجازه بده.شما دعاخوتدی دیدی یا خود به خود؟اگه دوس داری میشه تعریف کنی؟

هیچکدوم همینطوری خواب دیدم منو نوازش کرد  

وای😭😭😭😭منم ارزوم همینه😭یبار دلم گرفته بود ازهمه جا رونده و مونده گفتم با حضرت زهرا فقط شمارو صدا نکردم انقد صدات میکنم تا جوابمو بدی و تو عالم خواب از یه طریفی جوابمو دادن و اون شب تا خوابم ببره صداشون میکردم و مثل یه مادر.تصور میکردم سرم روپاهاشونه و سرمو نوازش میکنن واقعا ارامشبخش بود...چادر مشکی داشتن با دستای پراز عشق❤خیلی دلم میخواد باهاشون حرف بزنم تو خواب مثل یه رویاس

وای خوش بحااالتتت منم‌ همین ارزو رو دارم میدونم لایق نیستم اما شاید خدا اجازه بده.شما دعاخوتدی دیدی ...

انشاالله ک ببینی خیلی شیرینه صورتشون رو ک ندیدم نور بود ولی تو خواب آگاه بودم ک حضرت فاطمه هستن بعد من سرمو گذاشتم رو پاشون منو نوازش کردن همینقدر یادم میا فقط 

من خواب حضرت علی رو دیدم

خون ب دل شدم😞کاش منم خوابشونو ببینم 😔ک ب منم لطف و محبت میکنن 😔

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

انشاالله ک ببینی خیلی شیرینه صورتشون رو ک ندیدم نور بود ولی تو خواب آگاه بودم ک حضرت فاطمه هستن بعد ...

مرسیی ایشالاااا.بله صورتشونو نمیشه دید ولی یجور به ادم الهام میشه که کدوم یک از ائمه هستن

وای😭😭😭😭منم ارزوم همینه😭یبار دلم گرفته بود ازهمه جا رونده و مونده گفتم با حضرت زهرا فقط شمارو صد ...

خوش ب حالت

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ولی من دیدم همه لباس هاشون سفید بود و صورت نورانی

اره من خودم اون شب اونجوری تصور کردم...دلم میخواست تصورشون کنم نمیدونستم چجوری یهو یاد حجابشون افتادم ناخوداگاه با چادر اونم مشکی تصور کردم