2789
عنوان

دیشب خواهرم ،شوهرمو دیده که داشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 4264 بازدید | 96 پست

کلااا ابراز احساسات میکنه خیلی

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر گرامى واقعيت اينه كه به ما مردها ابراز علاقه و بخصوص از نوع گفتاريش رو ياد ندادن. تو فرهنگ ما يه جورايى واسه مرد انگار افت داره به كسى كه دوست داره بگه دوست دارم. من خودم دير فهميدم اين موضوع رو خيلى هم دير. فكر ميكردم غرورم خدشه دار ميشه.  از مادرهاى بزرگوار خواهش ميكنم به بچه هاتون ياد بدين ابراز علاقه رو بخصوص پسرهاتون

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
آره همسر منم از این کارا زیاد میکنه منتها نمیدونم چرا پتو رو مثل گرز رستم می ندازه رو آدم😂😂😂 منم ...

وااای خدا من امشب با شوهرم دعوا کردم و قهرم ولی پیامتو خوندم نتونستم جلوی خودمو بگیرم حالا شوهرم این خل شده

استارتر گرامى واقعيت اينه كه به ما مردها ابراز علاقه و بخصوص از نوع گفتاريش رو ياد ندادن. تو فرهنگ م ...

اتفاقا من همیشه به پسرم میگم دوستت دارم عشقم اونم همیشه به من میگه دوستت دارم عشقم سه سالشه

بخدا گریه م گرفت

منم از این کارای رمانتیک میخوام  

عشقتون پایدار گلم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خخخخ بعضی مردا اینجورین نمیدونم چرا

من اصن ناراحت نمیشم جون واقعا بلد نیست همه چی رو خودم یادش دادم

به مامان خودش هم تا من نگم تبریک نمیگه 

کلا خانوادگی همینن.همه برنامه ها با منه.یه سال تولد پدرشوهرم یادم رفت بهشون یاد آوری کنم هیچ کس حواسش نبود هیچکس تبریک نگفت خود پدرشوهرمم یادش رفت😂

عشقتون پایدار ❤  من شخصا آخرین باری که ازش محبت دیدم رو یادم نمیاد هرکی ام ازم تعریف کنه این ب ...

چه دل پری داری😞😞ناراحت شدم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
وااای خدا من امشب با شوهرم دعوا کردم و قهرم ولی پیامتو خوندم نتونستم جلوی خودمو بگیرم حالا شوهرم این ...

خدا رو شکر دلت شاد شد عزیزم😘

به خدا صد بار گفتم پتو رو پرت نکن روی من اصلا بزار سرما بخورم بهتره که شیش متر از جا بپرم😂😂 دو روز خوبه و رمانتیک باز روز از نو روزی از نو😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بخدا گریه م گرفت منم از این کارای رمانتیک میخوام     عشقتون پایدار گلم

آخه عزیزم اینجوری نگو انشالله که اگه متاهلی همسرت به دلش بیفته اگه هم مجردی یه همسر عاشق و رمانتیک گیرت بیاد