2777
2789
عنوان

شوهرم به جاریم خیلی توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13466 بازدید | 129 پست

بعضیها لاس زدن جز فرهنگشونه  طبیعی میدونن بعضیا لبخند وسلام به جنس مخالف توجه جنسی می دونن بستگی به فرهنگی داره که شوهر یا جاریت  بزرگ شدن 

شوهرت فقط با جاریت گرم میگیره با زنای دیگه فامیل که نسبت خونی ندارن رابطش چطوره

عزیزم منم با شوهرم همین مشکلو داشتم یک مدت تحمل کردم دیدم دا رم داغون میشم بهش گفتم دعوا کردم حالا ا ...

حس زنانگی وطناز بودنم رو از دست دادم .شدم مثل یک مرد.کم توقع شده  بودم ادا اطوارای شوهرم رو میدیدم باورم نمیش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم اخه فکر کنم اینمدلی شده کسی بگه بخنده سریع بد برداشت میکنن و تاپیک میزنن حالاااا احتمالا شمام ...

نه بابا خدارو صدهزار مرتبه شکر تو فامیل خودم و همسرم این چیزا مطرح نیست .اگر به فامیل هم اعتمادی نباشه که دیگه باید فاتحه همه چی و خوند

😏ا.ه شوهر خودت اینکارو بره زنش بکنه تو ناراحت نمیشی؟

نگاه کن یه بار پیش جاری اینا کلا جمع زنون الکی یه مثال درمورد یکی بزن بگو آره فلانی با برادر شوهرش سروسر داشتن و بعد شوهرش فهمید نمیدونی چه به سر زن آورد این طور ماجرا تعریف کن تا خودش جمع کنه جاریت

عزیز تو اگه داری از بقیه نظر میخوایی که خب بزار همه حرف بزنن....ولی شما یه جور جوابشونو میدی انگار خ ...

نه آخه من میگم طرف زل میزنه تو چشای شوهرم بعد میگن بزار به حساب برادری من نخواستم از بقیه مهر تایید بگیرم ولی این چیزایی که من تعریف کردم اگه عادیه و بره همه همینطوره اونوقت من میشم حساس خب شما حق دارین

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

دوست عزیز امیدوارم ب ارامش برسی

حس میکنم اگر ب همسرت بگی در خفا و ب دور از چشم شما همین کارها رو بکنه و چون ممنوعه شده براش شیرین بشه‌ . بنظر من( اگر نظرم رو عملی کنی، ) با جاریت مهربان باش و بهش محبت کن. در جم ها شاد باش و تو سر سفره حواست ب جاریت باشه. خود ب خود حل میشه

و من الله توفیق

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بعصیا چرا انقد ادای روشن فکراو در میارن اره ما میخندیم ب روی همه اون یه لبخنده در جواب سلام و خوش امد گویی استارتر دیگ برای یه لبخند ک ناراحت نشده لابدفراتر از ایناس ک جلب توجه کرده و این خانوم حساس شدن حالا نمیشه کل رفتارشون و بیاد تک ب تک بگه منم متنفرم از زنایی ک به همه مردا میچسبن ماهم داریم یه دونه از این خود شیرینا ک مصلا میگه من خییییلی مهربونم هه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

عزیزم با شوهرت حرف بزن بگو ناراحتم از این حرکتت،من خودم هم یه جاری دارم که همش به شوهرم مپلکید من هیچ وقت هیچی نمیذارم تو دلم بمونه زود به شوهرم میگم ،بهش گفتم از این رفتارا خوش نمیاد به نظرم خیلی تاثیر داشت،حرف بزن عزیزم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
اوالا قضاوت راجب من اصلا درست نیست و همین اولش بگم نمیبخشم کسی رو ک ندوسته چیزی رو بهم نسبت بده ...

نه شخصیتش اینشکلی نیست من ندیدم با هیچ زنی اینجوری برخورد کنه یا اینموری نگاه کنه و توجه کنه به این زیادی توجه میکنه که خب منم توجهم جلب میشه شخصیتش طوری نیست که بگن هیزه همسایه ها میگن خیلی سربه زیره ولی این خانومو که میبینه انگار خوشش میاد توجه کنه نمیدونم‌ چطور بگم دیگه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بازم به خودت زمان بده و چندبار دیگه توجه کن به رفتارهای همسرت شاید زود قضاوت کردی...

وقتی مطمئن شدی فقط با شوهرت حرف بزن ..چون اینجور اتفاقها چیزی نیست که بشه براحتی با بقیه درمیون بزاری..منظورم برادرشوهرت یا اعضای خانواده هستن.

چون اونقدری که تو و همسرت همو میشناسید بقیه شناخت ندارن و یا به شما بی احترامی میکنن یا باعث آبروریزی میشه ..در نهایت اون شوهرته و تو داری باهاش زندگی میکنی شاید الان بین خانواده این حرفو بزنی و بعد یه قهروآشتی تموم شه بره ..ولی دید بقیه نسبت به شما و همسرتون عوض میشه و نمیشه کاریش کرد.

عزیزم منم با شوهرم همین مشکلو داشتم یک مدت تحمل کردم دیدم دا رم داغون میشم بهش گفتم دعوا کردم حالا ا ...

حالا اون خانم از من ده سالم بزرگتره. ولی خب منم میخوام بهش بگم ببینم اگه این روال میری منم باید یه فکری به حال خودم بکنم