2777
2789
عنوان

شوهرم به جاریم خیلی توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13462 بازدید | 129 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما ک تجربه داشتین باید بگی حواستو جمع کن . منم خودم زخم خورده ام

درست میگی ولی اخه باید غیر ازین چیزی دیگم دیده باشه وگرنه فقط خودشو اذیت میکنه نقطه ضعف ب جاری میده اتو و ... ب شوهره

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

خانومای اجتماعی و بشاش ، اگه فهمیده باشن ،وقتی فهمیدن خانومی از گپو گفتمان همسرش با اونا ناراحته بهتره بیشتر رعایت کنن و مایه کدورت تو یه خانواده نباشن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باپسرای مجرد عیب نداره  ولی بامتاهلا ادم بگه وبخنده زیادجالب نیس زناشونم حساس میشن

من با متآهلام همینم .چرا حساس بشن مگه عسلن بخوام انگشت بزنم ..خودمم حساس نیستم ..اگر زن کسی هم ناراحت بشه و بفهمم قطع رابطه میکنم.

نمیدونم چرا انقدر زن و شوهرا با هم رودربایستی دارن. من که چیزی ناراحتم کنه مستقیم به شوهرم میگم اونم همینطور و سعی میکنیم کاری که باعث ناراحتیه طرف میشه انجام ندیم. شماام به همسرت بگو ازین میزان صمیمیت خوشت نمیاد 

مگه غیر ازینا حرکتی ازشون دیدی.شاید شما حساس شدی شاید شوهرتون شخصیتشو دوستداره و و و 

همیشه وقتی حرف شخصیت و شعور پایینش میشه شوهرم خودش تایید میکنه پس این نمیتونه در پی علاقه به شخصیتش باشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من برادرشوهرم اصلا به صورت آدم نگاه نمیکنه همش سرش پایینه خداروشکر😁😄

رفته بودیم یه جا عروسی دوماده با اینکه زنش خیلی ناز شده بود لباس عروسشم خیلی ناز بود..هی به من نگاه میکرد معذب شدم تو دلم گفتم بیچاره زنش..البته روز عروسی خودمم حتما شوهره نگاه کرده همرو اسکرین گرفته 😂ولی نگاه های این خیلی اذیتم کرد حالم بد شد😐

سلام نکنه؟؟؟

سلام کرد باید سه چهار بار حالشو بپرسه؟ بعد به چشماش زل بزنه بخنده؟؟؟ یعنی شوهر شما اینکارارو میکنه شما هم ناراحت نمیشی خیلی خوبه واقعا

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

همیشه وقتی حرف شخصیت و شعور پایینش میشه شوهرم خودش تایید میکنه پس این نمیتونه در پی علاقه به شخصیتش ...

کلا زیر نظرشون بگیر اگه چیزی بینشون باشه رو میشه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤