2777
2789
عنوان

خانه دار و شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 77 پست
موفق باشی عزیزم....منم مهندسی رو دوست دارم.....ولی بین حسابداری و کامپیوتر و معلمی دودلم....میخوام ا ...

اگه قصد مهاجرت در آینده رو داری کامپیوتر رو بهت پیشنهاد می کنم چون توی خیلی از کشور ها بهش نیاز هست . اما اگه می ۷وای ایران بمونی و در امد برات مهم نیست معلمی چون به یه زن تایم آزاد بیشتری میده ولی اگه درامد برات مهمه بازم کامپیوتر 

ممنونم خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه خودم عمل نمیکنم مثال زدم.....ولی واقعا شاید تو یه جاهایی شوهرت راضی نباشه پول بده....مثلا واسه ...

خب ادم از پولی که ماهیانه در اختیارش قرار میگیره میتونه جمع کنه بعدشم اگر قرار باشه همون قیمت برا مادر خودشم کادو بگیرین چرا مخالفت کنه؟

اگه قصد مهاجرت در آینده رو داری کامپیوتر رو بهت پیشنهاد می کنم چون توی خیلی از کشور ها بهش نیاز هست ...

میدونی چیه من معلمی رو دوست دارم ولی اصلا اعصاب درست حسابی ندارم متاسفانه .....میترسم بزنم بچه مردمو لت وپار کنم

ابتدایی اونم با پسرا سخت نیست؟ درس دادن بهشون و سرکله زدن باهاشون

خیلی خیلی خیلی سخته،من دیگه اعصابم صفر شده،مخصوصا با اولیا های دهه هشتادی که الان هس،بچه هاشون بچه،خودشون از بچه هاشون بچه تر.واقعا غیرقابل تحملن.تصمیم گرفتم نرم از سال بعد

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
مگه رسمی نیستی؟  

نه متاسفانه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️