من هیچوقت نمیتونم بگم کدومش بهتره ولی انتخاب من خانه داری بود چون با محیط بیرون و کار کردن برای دیگری اصلا راحت نیستم شغل خودمم مترجمیه و تو خونه گاااهی کار میکنم
موفق باشی عزیزم....منم مهندسی رو دوست دارم.....ولی بین حسابداری و کامپیوتر و معلمی دودلم....میخوام ا ...
اگه قصد مهاجرت در آینده رو داری کامپیوتر رو بهت پیشنهاد می کنم چون توی خیلی از کشور ها بهش نیاز هست . اما اگه می ۷وای ایران بمونی و در امد برات مهم نیست معلمی چون به یه زن تایم آزاد بیشتری میده ولی اگه درامد برات مهمه بازم کامپیوتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ابتدایی اونم با پسرا سخت نیست؟ درس دادن بهشون و سرکله زدن باهاشون
خیلی خیلی خیلی سخته،من دیگه اعصابم صفر شده،مخصوصا با اولیا های دهه هشتادی که الان هس،بچه هاشون بچه،خودشون از بچه هاشون بچه تر.واقعا غیرقابل تحملن.تصمیم گرفتم نرم از سال بعد
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️