الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا،میگه وقتی بچم رفت دسشویی پی پی کرد و اومد،بلد نیس، تو باید دستاشو بشوری.بچه۸ساله چرا باید بلد نباشه دستاشو بشوره؟واصلا هم قانع نمیشن،فقط جنگ و دعوا
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
مسعله اینه که میگه واسه مامانه خودم باید بهترشو بگیرم
خب عزیزم همسرت منطقی نیس
قصد پز دادن و ناراحت کردنتو ندارم ولی مثال میزنم همسر خودمو که یه مبلغی باهم تفاهم کردیم برای هردو مادرا خرید کردیم از خرجی خونه هم خریدیم نه پول ماهیانه من
من نمیفهمم اگه بچشون هشت سالشه پس چن سالگی بچه آورده
خب شایدم دقیقا دهه هشتادی نیستن،منظورم اولیاهای خیلی خیلی جوونه مثلا ۱۸_۲۴سال سن دارن و بچه دارن
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️