2777
2789
عنوان

خیلی بد شد

84 بازدید | 13 پست

سلام شوهر من دوست نداره عکس بی حجاب برا کسی بفرستم دو روز پیش عروسی بودم خواهرم اصرار کرد عکس از مدل موهات بفرست در ضمن بهش اطمینان دارم که عکسو سریع پاک میکنه از طرفی با زن داداشم خیلی صمیمیم ...اونم گفت عکس بفرست ولی چون  ترسیدم که به خیلیا نشون بده بهش گفتم عکسا توگوشی خودم نیست و ندارم ....حالا فهمیده برا خواهرم فرستادم از دستم ناراحت شده  خیلی ناراحتم دلخور شده هر چی هم براش توضیح دادم قانع نشد چکار کنم

بیخیال باووو 

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی

خواهش میکنم خخخ

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

شوهر منم شغلش حساسه ولی منو اصلا محدود نمیکنه. و میدونه من درکش رو دارم چی رو برای کی بفرستم خودم رعایت میکنم. دیگه عکس واسه خواهرم بفرستم که دشمن نیست. بهش بگومن نسبت به موقعیت شما توجیه هستم و نیازی نیست بهم بگی چی کار کنم

شوهر منم شغلش حساسه ولی منو اصلا محدود نمیکنه. و میدونه من درکش رو دارم چی رو برای کی بفرستم خودم رع ...

نه عزیزم برا خواهرم مشکل ندارم چون به زندادشم نفرستادم الان زن داداشم ناراحت و دلخوره

ببخشید من اشتباه متوجه شدم فکر کردم شوهرتون دلخور شده. یه جوری از دل زن داداشت دربیار گناه داره دلش ...

میشه کمکم کنی چه جوری

آخه خیلی با هم صمیمی هستیم 

الان حسابی دلخوره میگه من محرمت نبودم و .....