2777
2789
منم سه سال و نیم اینا بود.حوصله دسشویی بردن و نجسکاری رو فرش نداشتم.خودشم فهمیده شده بود همکاری کرد

به به

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسالو سه ماهگی پسرمو.دو روز فقط چندبار شلوارشو خیس کرد.البت مربی گرفتش. بیشتر کارش باایشون بود.منم کمک کردم

ولی اون یکی قلش الان ک دوسالو نیمه خودش شرو کرد ب گفتن.باهم نگرفتم.ولی فعلا نمیخام اقدام کنم.مربیش سرش شلوغه

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
آره.زنداداشم که تا پیش دبستانی پوشک‌میکرد بچه رو 🤣🤣🤣البته اونم تو مهمونی ها بیشتر.یا موقع خواب.که ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر