2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگووو

من و شوهرم خیلی همو دوست داشتیم...یه ساله رفتیم زیر یه سقف طبقه پایین پدرشوهرم بودم خیلی دخالت میکرردن خیلی خلاصه این دعواها سرد شدن آورد بی احترامی آورد دل شکستن آورد ... که دعوای آخر مفصل بود و به بزرگا کشیده شد در عین ناباوری شوهرم پشتشون وایساد و خیلیییی تغیر کرد من سالن داشتم آرایشی. یه روز یه دعا پیدا کردم اما بی اهمیت بودم و انداختم تو وسایلام چون اعتقادی نداشتم... هستین باقیشو بگم؟خیلی دلم گرفته

بگو عزیزم من نتم پرید ی لحظه

قربونت برم

بعد از اون دعا هرروز با شوهرم دعوا بود سر هیییچ تاااااااا دیگه تصمیم شد جدا شیم بعدش من که اومدن خونه بابام دیدم نمیتونم جدا شم شوهرمم نتونست اما یچیز جلو شو میگیره....نمیدونم چیه. گریه کردم گفتم نکن جدا نشیم اما هیییچ بچه ها امروز زنگ زدم به یکی استخاره بگیره باورتون نمیشه گفت برا دخترت دعا نوشتن بخدا قسم ...یهو یادم افتاد دعارو که توآرایشگاهم بود به شوهرم گفتم چیکار کنم و این حرفا چیه ولی جریان دعارو همون موقع گفتم بهش اما جفتمون بیخیال شدیم چیکار کنم