2777
2789
عنوان

لباس برای عروسی جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6939 بازدید | 92 پست

عزیزم اشتباه کردی اومدی اینجا نظر میخوایی الان قورتت میدن ک ایییییینووووو بپووووششششییییی پ جاریت چی بپوشه و اینا

هر کدومو خودت میدونی مناسبه و دوسش داری بپوش والا اینا کلا میخوان غر بزنن😊البته نه همه ی سریا

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مثل همیشه باش شیک و خوش پوش. ایشون حق داره هرجور دلش میخواد لباس بپوشه و قرار نیست کسی شمارو با ...

اخه منم خیلی بهش گفتم یه لباس شیک بدوز

مدلم براش فرستادم

سلیقه ش خیلی بده خداییش

تقصیر منه؟

یه لباس بچش داره میخواد ست اون بدوزه واقعا زشته😐

عکسشو دارم

اره احتمالش هست نمیدونی اسم کاربریش چیه؟

نه یادم نیست..فقط گفت به عموهام زنگ زدم انگار زیاد خوشحال نشدن..اما فقط یکی از دایی هام گرم تحویلم گرفت واسه دعوت..

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد..
شما خودت باش و اونیکه دوست داری متناسب با جایی که داری میری بپوش. اگه جشن خونگی بود خب انتخابات فرق ...

اخه ما تو تالار همیشه پیراهت بلتد شیک میپوشیم

برا همین موندم چیکار کنم

چرا عزیزم؟ من بهش ظلم کردم؟ چرا منتظر حمله به استارترین همیشه؟

شما عزیزم این برداشت رو داری . من منتظر حمله به استارتر نیستم. دلیلی نداره 😊 

اما هرکس این تاپیک رو بزنه من جوابم و نظرم و عقیده م همینه :

وقتی کسی صاحب یک جشن و مجلسی هست ، حق طبیعیش اینه که بدرخشه و لذت ببره . 

و با اوصافی که شما از شرایط جاریتون گفتی ، ایشون مجلسی نداشته که گل سرسبد باشه توش و لذت ببره ازش .

من به شخصه توی چنین مجلسی ، جوری میرم که سر سوزن دلی نرنجه. همین ☺☺☺☺

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

عزیزم پیراهن سبزه واقعا برازنده و شکیل بود خیلی خیلی شیک بود... ولی اینجوری که تعریف کردی برای این جشن مناسب نیست...اون کت و شلوار سفید که فرستادی اصلا قشنگ نبود نگیر. یه کت بلند تا رون پا با شلوار قد نود و کفش پاشنه ۵سانتی روسریتم اگر میخوای سر کنی مدل دار ببند هم شیکه هم جاری دلش نمیشکنه که لباسش سادس 

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️

پیراهن سبزه برای چنین مراسمی اصلا مناسب نیست و کت و شلواری که فرستادی هم ظریف و قشنگ نیست.

چرا یه پیراهن ساده تا زیر زانو درست نمیکنی؟

اگر رنگ و پارچه قشنگی انتخاب کنی فوق العاده زیبا، خانمی و باکلاس میشه.

گفتم که با توجه به شرایط اون نظر بدین برداشت شما چیز دیگه ایه من چیکار کنم؟

شوخی کردم باهات

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید