2777
2789

خانما سلام

وقتتون بخیر

میخواستم بدونم کسی‌ از‌ این قهوه ساز و چای ساز sunny  داره؟  خوبه آیا؟ و چه جوری‌استفاده میشه برای‌قهوه؟

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای قهوه باید بری قهوه فرانسه بگیری یعنی قهوه زبر  هم میخواد قهوه رو میزاری بالا هم آ ...

یعنی  اون؟بالا همه چیو بریزم خودش میاد پایین؟ بلد تیستم خب.چاییش‌چی.بعد چیزه خوبیه به درد میخوره؟

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
من عین اینو دارم خیلی سخته باید خیلی ور بری باهاش 😁😂فقط چنبار چایی دم کردم توش

شوخی‌نکن.چیزه خوبیه بخرم آیا از همین؟ چرا سخته؟راضی ازمارکش

شوخی‌نکن.چیزه خوبیه بخرم آیا از همین؟ چرا سخته؟راضی ازمارکش

اره خوبه من تایمرشو بلد نیستم که مثلا صب خودش روشن بشه دم کنه صب اب رو میریختم دیگه خودش میجوشید میریخت پایین و دم میکرد اما باید قلقش دستت بیاد که واسه یه قاشق چاییچن لیپان اب بریزی 

اره خوبه من تایمرشو بلد نیستم که مثلا صب خودش روشن بشه دم کنه صب اب رو میریختم دیگه خودش میجوشید میر ...

من اصلا بلد نیستما کار‌کنم خخخ دفترچه نداشت خریدنی؟ 

بعد قهوه تاحالا باهاش درست‌کردئ؟ یعنی‌چای خام و با آب میریزی بالا خودش درست میکنه‌میریزه پایین؟

این فقط قهوه سازه عزیزم

قهوه ها که دونه ای هستن و آسیباب نشدن بریزم و آب اون بالاش؟ بعد چقد تایم

من اصلا بلد نیستما کار‌کنم خخخ دفترچه نداشت خریدنی؟  بعد قهوه تاحالا باهاش درست‌کردئ؟ یعنی‌چای ...

قهوه نه درس نکردم بابا ماله جهازمه تازه استفاده میکنم ببین اول چایی رو میریری تو ف.یلتر قوری بهد بالای وایساز رو باز میکنی اب میریزی خودش وقتی جوشید میریزه تو قوری

قهوه نه درس نکردم بابا ماله جهازمه تازه استفاده میکنم ببین اول چایی رو میریری تو ف.یلتر قوری بهد بال ...

آهان

یعنی‌چای‌خشکو میریزم پایین؟