2777
2789

یه کانال تلگرامی پیدا کردم مال یه خانم به اسم حلیمه سرحانی هستش که داخلش پر از طلسم محبت و همه چیزهای دیگه است که رایگانم هست ولی نمیدونم انجامشون بدم یا نه،کسی هست تجربه چنین چیزایی رو داشته باشه یا انجام داده باشه؟

شخص خاصی رو سراغ دارین که قبلا جواب خودشو پس داده باشه؟یا کسی از طلسمات این حلیمه سرحانی استفاده کرده که نتیجه دیده باشه

بیاد سیمین ...مادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از نظر شما ولی من این سوال رو شش ماه پیش پرسیدم.الانم پنج ماه از انجام دادن طلسمم گذشته 

من دنبال اسم حلیمه سرحانی  بودم که به این صفحه رسیدم.ببخشید اگر ممکنه بگین طلسمی که گفتید پنج ماه پیش زدین الان نتیجه داده؟راضی هستید؟چقدر طول کشیده تا نتیجه دیدید؟خیلی چیزها در مورد حلیمه سرحانی شنیدم یه عده تعریف کردن یه سایتی هم رفتم مخالفش بود واقعا موندم چکار کنم انجام بدم نتیجه میده!     

من دنبال اسم حلیمه سرحانی  بودم که به این صفحه رسیدم.ببخشید اگر ممکنه بگین طلسمی که گفتید پنج م ...

من فقط یه طلسم محبتی که توی کانال بود رو انجام دادم.حدود دوهفته هم زمان برد تا نتیجه و اثراتش شروع شد

بیاد سیمین ...مادرم
من فقط یه طلسم محبتی که توی کانال بود رو انجام دادم.حدود دوهفته هم زمان برد تا نتیجه و اثراتش شروع ش ...

پس یعنی طلسم های داخل کانال حلیمه سرحانی همه قوی و فوری عمل کنن؟

پس یعنی طلسم های داخل کانال حلیمه سرحانی همه قوی و فوری عمل کنن؟

من نگفتم همه،من فقط طلسم محبت داخل کانال رو اجرا کردم که نتیجه اش خوب بود برام ولی از باقی طلسماش خبر ندارم.من اهل دعا نیستم فقط همین یکبار لازمم بود.من همیشه میگم اول خدا بعد رفتار خود آدم

بیاد سیمین ...مادرم
من طلسم فروش ملک رو از کانال حلیمه سرحانی برای زمین بابام انجام دادم،البته لوازمش یکم گرون شد.نتیجه ...

ما یه زمین توی شمال داریم مشتری نمیاد بخرش،تمام زمینهای اطراف ما چندین بار خرید و فروش شدن جز زمین ما، قشنگ واضحه یه چیزی غیر طبیعی نمیذاره زمین ما فروش بشه لطفا راهنماییم کن یا خصوصی به من بگی کار شما چطور شد؟

shoma ba ma  

بابا دمش گرم، اولش تا سه روز هیچی نشد و خبری نبود ولی روز چهارم یه مشتری اومده بود بنگاه و قیمت زیر قیمت ما داده بود،باز گفتیم خداروشکر یه تاثیری از یه دعا دیدیم،بعدش دوباره یه مشتری دیگه زنگ زد گفت حضوری میخام ببینم شما رو باهاش توافقمون شد و دوباره مشتری سومم جور شد که بابام گفت این سومی به قیمت میخره،من تا اینجا واقعا ایمان دارم بهش.الان میخام با ادمینهاش چت کنم ببینم برامون سرکتاب باز کنه ببینه چه کسبی بزنیم برامون بهتره

من برای جذب شوهرم دست به دامن کانال سرحانی شدم.بخوراتو با بدبختی جور کردم و دور از چشم شوهرم همه کارهارو انجام دادم.الان رفتار شوهرم زمین تا آسمون عوض شد البته قبلا هم همینجوری خوب بود ولی یه دوسالی میشد کلا من رو نمیدید و میلی نداشت. بعد دوهفته از طلسم محبتی برگشت به شخصیت مهربون گذشتش.

فقط یه اشتباه بزرگ که داشتم این بود که وقتی ادمینهای کانال خانم سرحانی متغیر رو میفرستادن ، گوشی من اعداد رو به انگلیسی نشون میداد منم انگلیسی توی طلسم نوشتم.این اشتباهه،باید اعداد رو داخل طلسم فارسی بنویسیم

.
من دنبال اسم حلیمه سرحانی  بودم که به این صفحه رسیدم.ببخشید اگر ممکنه بگین طلسمی که گفتید پنج م ...

متوجه سوالت شدم ، خانم حلیمه سرحانی هم میتونه خوب باشه و هم میتونه بد باشه.از اون نظر میتونه خوب باشه که با طلسم محبت آدم هارو به هم وصل میکنه و از اون نظر هم میتونه بد باشه که طلسم جدایی رو هم آموزش داده و این طلسم دست آدم نا اهل بیفته خطرناکه.

من خودم زبون بند برای شوهرم زدم چون محبتش خوب بود ولی زبون تند و بدی داشت به ادمین های حلیمه سرحانی حدودا یکسال پیش مشکلم رو گفتم و اونا به من گفتن بجای طلسم محبت ماهی از زبون بند استفاده کنم و دقیقا طبق گفته مشاورای کانال بین دوهفته نتیجه کامل میشه و به اصطلاح خودشون طلسم روی طالع شوهرم نشست.تا امروز سراغ طلسم نرفتم و واقعا به نظرم نباید زندگی رو درگیر این چیزها کرد.فقط در حدی که آدم نرمال بشه زندگیش و بقیه دیگه رفتار خود آدمه. شوهر من انگاری یه تلنگر ماورائی میخواست تا سر به راه بشه و خانم سرحانی این تلنگر رو رسوند بهش و واقعا هیچ حرف نامربوطی به دهنش تا امروز نیومده

دل به دل راه داره!!! بیخود کرده دلتون     

آموزشهای داخل کانالش خوبه بعضیاشون نامفهومن من خواهرم طلسم محبت ماهی رو اجرا کرد خوب بود راضی بود. البته خود حلیمه سرحانی چت نمیکرد. تمام کارهای مشاوره و این چیزارو ادمینهای کانال انجام میدن خیلی دیر جواب دادن اعصاب فولادی میخاد

kiss me..

تا الان اسم حلیمه سرحانی رو نشنیده بودم.

یعنی کلا دنبال این چیزانیستم ولی الان نیازش دارم

من اسم حلیمه سرحانی کنهء رو گوگل کردم وارد سایت ویکیپدیا شدم  

https://fa.wikipedia.org/wiki/بابازار

فقط سوال من از استارتر اینه که هیچ جا نگفته حلیمه سرحانی دعانویسی و طلسمهای اون چطوری هست و فقط تعریف از خروج جن و اینا کردن.

میگه حلیمه سرحانی اهل خرمشهر و مراسم زار و این چیزا. فیلمش هم هست مستند ساز BBCاز تکون خوردن و حرکتای عجیب و کلا چه جوری خارج میکنن جنهارو

من مشکل جن ندارم من یه طلسم پیداکردم داخل خونمون و از اون موقع اوضاع زندگیم و شوهر و بچه ام و خودم بهم ریخته میخام یکی کمک کنه این طلسم رو از بین ببره. داخلش اسم من و شوهرمم هست