2777
2789
عنوان

طول سرویکس ۲۶ بعد سرکلاژخیلی پایینه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 50 پست
امپول پرولتون که دهانه رحمم سفت بشه (در این صورت اگ سرویکس۰ هم بشه دهانه که سفت باشه میتونه بچه رو ...

خب اینجوری که آدم نفسش بندمیادکه

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم ب زودی پشت سرمیزاری عزیزم منکه مردم تارسیدم ب سی هفته هرروزش برام ی ماه میگذشت

وااای دقیقا.چون منم دکترم گفت حداقل باید به ۳۰ برسی تابچه هازنده بمونن.همش استرس دارم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
منم دکتر بهم آمپول پرولوتون داد هفته ای یکی با قرص هیوسین برای انقباض و شیاف هر شب.زیر پام بالشت گذا ...

من کمر دردمیگیرم چیزی میزارم

سلام خانوما منم هفته ۱۸ طول سرویکسم ۳۰ بود و ازآنجایی که قبلا تو ۲۶ هفته سابقه زایمان زودرس داشتم سرکلاژم کردن کلا استراحت بودم الان که ۲۵ هفته هستم رفتم سونو شکمی گفتن شده ۳۴ البته بار قبلم شکمی بود ولی پیش دوتا سونوگرافی مختلف رفتم بنظرتون اعتماد کنم که طول سرویکسم زیاد شده؟  آخه پیش سونوگرافی قبلی نرفتم یه جا دیگه رفتم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد