2777
2789
عنوان

طول سرویکس ۲۶ بعد سرکلاژخیلی پایینه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 50 پست
دکترا کلا اعتقاد ندارن به استراحت منم دکترم برا هیچ کاری ممنوعم نکرد فقط شیاف خالی ام بهم داد اما ...

امپول چی قرص چی وچه طورشیب دارکردی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
برا من تو انومالی۳۲بود شیاف خارجی استفاده میکنی؟منم استراحت میکنم البته پامیشم میچرخم گاهی دیروزم رف ...

منم توخونه میچرخم هفته ای یه بارم با ماشین نیم ساعت میرم بیرون میام وتوخونه میشینم چون واقعا پهلو درد گرفتم وشیاف خارجی هم استفاده میکنم وباز نگرانم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکلاژ نکردی

نه دکتر گفت لازم نیس چون اونم عواقب بد خودشوداره عفونت و بازشدن بخیه 

امپول چی قرص چی وچه طورشیب دارکردی

امپول پرولتون

که دهانه رحمم سفت بشه (در این صورت اگ سرویکس۰ هم بشه دهانه که سفت باشه میتونه بچه رو نگه داره)

قرص ایزوپرین  جلوگیری از انقباض و درد زایمان(اخه من بعضی اوقات شکمم سفت میشه در حد چن ثانیه)

زیر تختم اجر گزاشتم

مثه این مدل 

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
امپول پرولتون که دهانه رحمم سفت بشه (در این صورت اگ سرویکس۰ هم بشه دهانه که سفت باشه میتونه بچه رو ...

اونا روخودت سرخودخریدی می خوری منم می خوام منم زیرپاهام بالش گذاشتم دوتا وقتی کوچولو پایین زود درازمیکشم میره بالا

اونا روخودت سرخودخریدی می خوری منم می خوام منم زیرپاهام بالش گذاشتم دوتا وقتی کوچولو پایین زود درازم ...

اره سرخود مصرف میکنم

شیب خیلی خوبه فشارو کلا از رو دهانه بر میداره

نرفتی سونو دیگ

امپول پرولتون که دهانه رحمم سفت بشه (در این صورت اگ سرویکس۰ هم بشه دهانه که سفت باشه میتونه بچه رو ...

منم چن روز دل درد پری میاد سراغم و کمردرد پری این هفته میرم دکتر نوشت که هیچ ننوشت باید بیام خودم بخرم .امپول چن وقت یه بارمیزنی ؟منم برم روتخت بخوابم اینجوری بکنم وسط حال رخت خواب پهن کردم 

اره سرخود مصرف میکنم شیب خیلی خوبه فشارو کلا از رو دهانه بر میداره نرفتی سونو دیگ

نه ۷ اسفندمیرم برا انومالی دوم ۲۶ هفته 

منم چن روز دل درد پری میاد سراغم و کمردرد پری این هفته میرم دکتر نوشت که هیچ ننوشت باید بیام خودم بخ ...

من امپول هفته ای یبار پرولتون۵۰۰میزنم

مواظب خودت باش

بیشتر استراحت کن ...

من امپول هفته ای یبار پرولتون۵۰۰میزنم مواظب خودت باش بیشتر استراحت کن ...

ترسیدم حتما میگم دکتر برام بنویسه حتما به خدا اون قدر زحمت کشیدم

آنومالی دوم برای چی؟من دوستم ۱۸هفته که سونو داد دیگه نداد تا۳۰

نمیدونم که 

۳۰هفته. هفته ۱۷سرکلاژکردم

واای خوشبحالتون هفته های خطرروپشت سرگذاشتید

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
من امپول هفته ای یبار پرولتون۵۰۰میزنم مواظب خودت باش بیشتر استراحت کن ...

به من گفته ۳ هفته یکباربزن

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤