2777
2789

دوستان من ۲۵ هفته هستم دوقلوهم باردارم.قبل سرکلاژ طول سرویکسم ۳۱ بود الان ۲۶ دکترم گفت پایین اومده .نگران کننده هست یانه؟؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته رفته باید کم بشه ولی استراحت بکن شیاف اینا استفاده کن منم هفته بعدمیرم سونو مال منم توان تی ۴۲ بود توانومالی ۳۲ الان برم ببینم چی میگه ولی من خودمو خانه نشین کردم ازترسم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
مگه استراحت نمیکنی؟

بعدسرکلاژ دکترم گفت دیگه مثل باردارای عادی باش مسافرتم برو.دیگه رفتم وبرگشتم اینطوری شد.ولی الان دیگه کلا خوابیدم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
رفته رفته باید کم بشه ولی استراحت بکن شیاف اینا استفاده کن منم هفته بعدمیرم سونو مال منم توان تی ۴۲ ...

برا من تو انومالی۳۲بود شیاف خارجی استفاده میکنی؟منم استراحت میکنم البته پامیشم میچرخم گاهی دیروزم رفتم بیرون بعداز۲ماه چن روز دیگه میرم سونو

عزیزم استراحت مطلق داری؟؟؟

الان که فهمیدم پایین اومده استراحت مطلقم

بعدسرکلاژ دکترم گفت دیگه مثل باردارای عادی باش مسافرتم برو.دیگه رفتم وبرگشتم اینطوری شد.ولی الان دیگ ...

نه عزیزم اشتبا کردی سرکلاژ به معنی این نیست که ازاد باشی باید استراحت نسبی داشتی ولی الان فقط استراحت مطلق باش فقط برای دستشویی پاشو

رفته رفته باید کم بشه ولی استراحت بکن شیاف اینا استفاده کن منم هفته بعدمیرم سونو مال منم توان تی ۴۲ ...

آره منم اصلا دیگه تکون نمیخورم.

درازکش باش درطول روز.نشستن و راه رفتن باعث کم شدنش میشه

ممنون عزیزم

نه عزیزم اشتبا کردی سرکلاژ به معنی این نیست که ازاد باشی باید استراحت نسبی داشتی ولی الان فقط استراح ...

ای وای نگرانم خیلی

برا من تو انومالی۳۲بود شیاف خارجی استفاده میکنی؟منم استراحت میکنم البته پامیشم میچرخم گاهی دیروزم رف ...

منم تو ان تی ۳۱ بود الان ۲۶.آره منم تازه دوهفته بود شیافامو قطع کرده بودم که بازاینطوری شد.دکترگفت دوباره استفاده کنم.