2777
2789
عنوان

کیا حاجتشونو گرفتن؟؟؟؟ بیاید

727 بازدید | 27 پست

خانوما میدونم خدا کمکم میکنه میدونم اینو ته قلبم :(   

ولی خیلی بی قرارم همش منتظرم خدا جوابمو بده .

همش دلم اشوبه . خواهش میکنم از حاجتایی که گرفتین و چیزایی که خدابهتون داده و معجزه های زندگیتون بگید که من دلم اروم شه . که بدونم . مطمئن تر شم به خدا که هوامو داره . تعریف کنید که حالم خوب نیست این روزا ...

گرفتن حاجت به چه چیزایی بستگی داره ؟ خودتون از توسل به کی حاجت گرفتین؟

خدایا خودت میدونی که درد من چیه . نزار بی آبرو بشم . خدایا کمکم کن . دوستای عزیزم اگر دوست داشتید یه صلوات مهمونم کنید   

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه از خدا بخ‌واه  چیزیو که میخوای اگر به صلاحته بهت بده اگر به صلاحت نیست بهترشو بهت بده

من به امام جواد توسل کردم و به شهید هادی

خداروشکر مشکلم حل شد، ان شاءالله شما هم به چیزی که به خیر و صلاحته برسی 🙏🏻

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اره ولی دعا و اینا نبوده ، بسختی بوده و با تلاش فراوان  یجوری که پاره شدم

عزیز دلم کار من معجزه میخواد چون از شخص من چیزی جز سکوت ساخته نیست :(

همیشه از خدا بخ‌واه  چیزیو که میخوای اگر به صلاحته بهت بده اگر به صلاحت نیست بهترشو بهت بده من ...

سلام گلم . منم به شهید هادی توسل کردم و ازشون خواستم برام نشونه ای بفرسته . ولی ...   

سلام گلم . منم به شهید هادی توسل کردم و ازشون خواستم برام نشونه ای بفرسته . ولی ...    

عزیزم منم چیزی از ایشون خواستم که خودم‌میدونستم نباید بخوام، ولی بجای اینکه به  اون خواستم برسم کلا از فکرم رفت بیرون، یجوری رفت که برای خودمم عجیب بود!

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
عزیزم منم چیزی از ایشون خواستم که خودم‌میدونستم نباید بخوام، ولی بجای اینکه به  اون خواستم برسم ...

خداروشکر .

میدونم شما منو نمی شناسی عزیزم اما خواهشا برام دعا کن .  

من کسیو که دوسش داشتم ولم کرد.۱۳ ماه خون گریه کردم میرفتم سمتش میگفت همه چی تمامه.رابطمون برای ازدواج بود.خیلی افسرده شده بودم.هر چی نذر و چله بگی گرفتم.تا دلت بخواد پیش فالگیر و دعانویس رفتم.یادم میاد باز اخر به امام حسین گفتم این دیگه اخرین چله ست.کم اوردم خستم.مرداد ماه بود روز عید قربان فکر کنم چله ی زیارت عاشورا با صد سلام و صد لعن شروع کردم.اواسط چله خورد به ماه محرم.یه جا رفتم شبا برای مراسم روضه خدمت کردم.بعدش میومدم خونه خسته چله مو میخوندم.قربون امام حسین برم.شاید باورت نشه روز چهلم مصادف شد با تولدم.از صبح منتظر معجزه بود.خبری از عشقم نشد.دیگه گوشیمو خاموش کردم زدم شارژ.نیمه های شب گوشیمو روشن کردم.دیدم یهو اسم عشقم افتاد رو صفحه گوشیم.نوشته بود تولدت مبارک با یه استیکر ناراحتی.اینقدر اشک ریختم از خوشحالی.بعد ۱۳ ماه حاجت گرفتم.ابان ماه باز رابطمونو تموم کردم.سر یه موضوعی.خیلی حالم بد بود.باز همون چله رو شروع کردم.اینبارم امید نداشتم.چون بهم گفت دیگه به پات نمیمونم میرم دنبال عشق و حالم.دیگه بهت وفادار نمیمونم.شاید باورت نشه من امید نداشتم اما روز ۶ ام چله بهم پیام داد دلتنگتم لعنتیییی.باز حاجت گرفتم.اما روز ۱۵ چله وسط زیارت عاشورا خوندن خوابم برد.چله م قطع شد.به دنبالش باز رابطمون خراب شده و قهریم.ولی میخوام باز این چله رو به نیت ازدواج و خوشبختیمون بردارم.مطمئنم حاجتم میده