2777
2789
اختلافشون سر چی بود ؟چرا بچه رو نبرد ؟

اختلاف نظر تو تمام چیزایی که فکرشو کنید. شرایط اقتصادی پدرش زیاد خوب نبود خوب پدرش که نمیتونست از پس همون دخترش بربیاد چطور از پس نوه برمیومد؟؟؟ بهترین جا برای بچه همون خونه خودمون بود

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دو تاشون ازدواج کردند بچه رو دادند به شما؟

آره جفتشون ازدواج کردن البته 5 ساله زن سابق داداشمو ندیدم  ولی فکر کنم دوسه سالی باشه که ازدواج کرده.داداشم اصلا حوصله ستایشو نداره خیلی بچه عصبی و بی ادب میشه شیطونی های خطرناک میکنه. واقعا مخصوصا که داداشمو میبینه فقط میخوادحرصشو دربیاره. داداشم یه دوره بدجور افسردگی گرفته بود همین خانم جدیدش کمکش کرد حالش بهتر بشه. خدایی خانمش یه تیکه ماه از لحاظ اخلاق و خانم بودن هیچی کم نداره الانم بارداره هزاران هزار محبت به بچه میکنه ولی ستایشم واقعا چشم سفیده اگه ازش بپرسی آزی جون خوبه یا بد میگه بد. دختر مردمه طفلک بار اولشه ازدواج کرده هزارتا محبت بهش میکنه بیشتر از یه مادر ولی برادر زاده ام نمیبینه هربار میره اونجا یه بلا سر دختره بیچاره میاره. داداش بیچارم که زندگی قبلیش خراب شد اینم نمیشه که خراب یشه 

آره جفتشون ازدواج کردن البته 5 ساله زن سابق داداشمو ندیدم  ولی فکر کنم دوسه سالی باشه که ازدواج ...

برادر زادتون بچه هم نیست . نوجوانه دیگه . طفلک دلم براش می سوزه . مامانتون و شما بزرگش کردید ؟چن سالش بوده که مامانش ولش کرده ؟

برادر زادتون بچه هم نیست . نوجوانه دیگه . طفلک دلم براش می سوزه . مامانتون و شما بزرگش کردید ؟چن سال ...

مامانش ولش نکرد خدایی مادر خوبی بود شاید بخاطر اینکه بچه هوایی نشه دیگه نیومد. از 6 سالگیش پدر مادرش دعوا داشتن هر بار بعداز دعوا بچه میاوردن خونه ما پیش من تا اینکه 4 سال پیش دیگه جدا شدن و الان داداشم سه ساله ازدواج کرده 

برادر زادتون بچه هم نیست . نوجوانه دیگه . طفلک دلم براش می سوزه . مامانتون و شما بزرگش کردید ؟چن سال ...

5 ساله مامانشو ندیده 

اگه مامانش می خواستش برادر شما قبول می کرد یعنی از حقش می گذشت ؟

از کدوم حق خانم؟ برادر من از خداشه بچه رو بده مادرش و تا ابد بچه رو نبینه. انگار بچه معصوم واسه خودش بدنیا اومده. بمیرم واسه ستایشم. البته ستایش خیلی بد شده به داداشمم حق میدم بعداز اون دوره از افسردگی‌ش هنوزم اعصاب درست وحسابی نداره ستایشم که فقط میخواد از داداشم انتقام بگیره طوری که داداشمو دیو فرض میکنه مامانشو فرشته. اگه میتونستم مادرشو پیدا میکردم بهش پول هم میدادم که فقط سه ماه ستایش رو نگه داره بچه ببینه که نه پدرش اونقدر بده نه مادرش اونقدر خوب 

چه جوری گرفتی

مهریه بخشیدم حضانت گرفتم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
میشه بدونم چطور؟؟؟

مهریه م بخشیدم و یکم اذیت شد بابت مهریه و نفقه ودرخواست دادم خونه بگیره با تمام جهاز کامل اذیت شد دیه گفت مهریه ببحش تا حضانت بدم منم اونجا همه چیزارو گفتم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔