2777
2789
عنوان

چجوری با موم عربی....

159 بازدید | 23 پست

بچه ها

من میخوام موهای دستمو با موم عربی بکنم... قبلا هم استفاده کردم ولی یادم رفته چجوری بود... کسی بلده؟

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشم به عربی نوشته

اذا کانت یابست ضعی الکیس فی ماء حارثم بعد ذلک امذجیها باصابعک

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
هروقت گفتن منو صدا کن بیام یادبگیرم

باشه... ان شالله بلد باشن

اگه کسی عربی بلده... من متن عربیشو نوشتم... کمک کنین😅😅😅

من تو اینستا دیدم اندازه یه گردو بردار بزار رو دستت بعد با انگشت پهنش کن  بعد مخالف جهت موهات بردارش

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
اگه کسی عربی بلده... من متن عربیشو نوشتم... کمک کنین😅😅😅

عزیزم نیاز به گرم کردن ک نداره 

تو دستت شبیه توپش کن و بعد بمال روی پوست و در آخر بکنش

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم نیاز به گرم کردن ک نداره  تو دستت شبیه توپش کن و بعد بمال روی پوست و در آخر بکنش

خیلی خیلی ممنونم

من تو اینستا دیدم اندازه یه گردو بردار بزار رو دستت بعد با انگشت پهنش کن  بعد مخالف جهت موهات ب ...

متشکرم عزیزم