2777
2789

بله همینطوره فقط گاهی آدم احساس سرخوردگی میکنه و بشدت منفی و افسردن خیلیاشون! ممکنه به مرور زمان این حس در خواننده این تاپیک اضافه بشه و این اصلا خوب نیست. 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همینطوره فقط گاهی آدم احساس سرخوردگی میکنه و بشدت منفی و افسردن خیلیاشون! ممکنه به مرور زمان این ...

من از تجربه مادران نی نی سایت خیلی راضی هستم بله شما درست میفرمایین بعضی از کاربران خیلی مشخص نیستند 

بله همینطوره فقط گاهی آدم احساس سرخوردگی میکنه و بشدت منفی و افسردن خیلیاشون! ممکنه به مرور زمان این ...

ولی ی دلیل دیگه ای که میتونه داشته باشه برای این احساس افسردگی که شما میگی اینه که چون اینجا همدیگرو نمی شناسیم و مثل خواهر با هم حرف میزنیم همه تمام آنچه در زندگی آزارشان میدهد و واقعا ناراحتشان میکند را بیان میکنند به خاطر همین احساس میکنیم که افسرده هستند منم این احساس رو متوجه شدم 

ولی گفتم اگه خودم بیام تمام ناراحتی ها و دشواری های زندگیمو بیان کنم شما همین فکر را میکنید درسته؟؟؟

ولی ی دلیل دیگه ای که میتونه داشته باشه برای این احساس افسردگی که شما میگی اینه که چون اینجا همدیگرو ...

بله البته خب آقا هم سر میزنه بالاخره هر کسی یه جوری کنجکاوی هاشو دنبال میکنه یکیش خود من!

در کل درد دل کردن و این حجم از منفی بودن و اشباع شدن بعد هم تبدیل میشن به یه بشکه از حسد نخوت و سیاهی هیچیش زیبا نیست.. بد تر از اون تیتر تاپیک ها راهکارایی هست که همجنس هاشون ارائه میدن و بنزین رو آتیش میشن!!! نمیگم نمیشه همیشه از هم راضی بود و بدون انتقاد بود ولی واقعا چاره ای نیست بهتره بجای این همه چون و چرا و اعتراض دنبال چگونه ها باشن. درد دل کردن در ذات شاید آدمو خالی کنه ولی بازتابی که تو ذهن مخاطب و اطرافیان میده همش نقطه ضعف بوده.. 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو