2777
2789
آهان،پس کات نکردین. مثل ما اینقدر باهم سررررد شدیم که دیگه هیچوقت فک نکنم گرم بشیم.حتی تبریکم نگفتیم ...

اره دقیقااونم تبریک نگفت منم اگ استوریشو نمیدیدم تبریک نمیگفتم

یعنی هم باشماست هم بایکی دیگه ؟فک نکنم داری اشتباه میکنی اخه اگه باشماست اینقدر راحت اسم یکی دیگرو ن ...

اسما که با منه اما چ بودنی که هیچوقت نیست حتی باهامم حرف نمیزنه شاید این رابطه تموم شده اس من خودمو اڋیت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره،سعی کن کم کم دل بکنی،میدونم سخته ها خود منم نمیتونم ولی میگم تمرکزتو بزار رو ترک کردن.

اخه چطوری سه ماهه اینجوریم واقعا میترسم نمیتونم نمیتونم ازش دل بکنم

هر چی عکس ازش داشتم انداختم تو ی رم قایم کردم که تو گوشیم نباشه هی یادش بیفتم

دو بار شمارشو حڋف کردم اما باز سیو کردم دلتنگ شدم

واقعا دیگـخسته شدم میدونم دوست داشتنم الکیه میدونم ی طرفه بودن همه چیو خراب میکنه اما نمیدونم چیکار کنم

اخه چطوری سه ماهه اینجوریم واقعا میترسم نمیتونم نمیتونم ازش دل بکنم هر چی عکس ازش داشتم انداختم تو ...

عزیزم من صدبار سراین موضوع بحث کردن،چندین بارکات کردم وباز گفت حرف بزنیم ولی هییییچی درست نشد. کلا من براش وجود خارجی ندارم اصلا زحمت یه پیامم نمیکشه که بده.دیگه منم سرد شدم خنثی شدم،میگم کاش کلا تموم بشه وبره.چقدر هی الکی من انرژی بزارم.

عزیزم من صدبار سراین موضوع بحث کردن،چندین بارکات کردم وباز گفت حرف بزنیم ولی هییییچی درست نشد. کلا م ...

خیلیوسخته خیلی 

هر دفعه میگه تموم میره بعد چند هفته باز میاد اما این بار رفتودیگ نیومد تا امروز

خب اگه ازدواج کنید همینجوری باهات سرد باشه بهتره ؟پس الان جداشو تا با منطق ی ادمی ک لیاقتتو داره پید ...

حق با شماست

واقعا نمیدونم چ کاری درسته چی غلط فقط میدونم دلم میخواد بمیرم

خیلیوسخته خیلی  هر دفعه میگه تموم میره بعد چند هفته باز میاد اما این بار رفتودیگ نیومد تا امرو ...

از منم دقیقااااا همینه‌. ولی دلم میخواد یهووووو کات کنم کلا تموم بشه.خیلی خیلی خستم کرده‌.حس میکنم زاپاس شدم

از منم دقیقااااا همینه‌. ولی دلم میخواد یهووووو کات کنم کلا تموم بشه.خیلی خیلی خستم کرده‌.حس میکنم ز ...

منم بخدا فک کنم کلا عین همیم بیا یهو بزنیم زیر همه چی از گرم و سرد شدن اونا که بدتر نیست

بخدا قسم بعضی شبا میاد خیلی صمیمی مهربون حرف میزنه از کارام میپرسه بعدش فرداش میرم سلام میفرستم بعد ی روز سین میکنه دقیق احساس میکنم هر وقت تنهاست منو یادش میفته