2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بدجوووور!!!

1447 بازدید | 93 پست

سلام.بچه ها دیشب با شوهرم دعوام شد بدجووور

مادرش خیلی تو زندگیمون دخالت میکنه.دعوای مارو راه میندازه خودش میشینه کنار..نزدیک عروسیمونه اومدن برای اجازه عروسی(جهیزیه با داماد هستش)

پدرم گفت لیست اقلامی که خریدین رو بیارین ما بهش میگیم سیاهه جهیزیه.

مادرشوهرم گفت باشه چشم چشم میاریم.بعد الان شوهرم میگه من اینکارو نمیکنم و فلان.زده زیر حرفش و دقیقا حرفای مادرش رو داره میزنه.دیشبم گفت من عروسی نمیگیرم تا تو و خونوادتو ادب کنم

منم گفتم تو که نمیخواستی بنویسی چرا مادرت مث موش شده بود میگفت چشم چشم.قاطی کرد هرچی از دهنش دراومد گفت.منم گفتم خیلی بد دهنی و بی شخصیت و لاتی.گفتم نمیخواستی بنویسی مادرت زنگ میزد میگفت به مامانم.تو چرا دعوا میکنی با من؟خونوادش خیلی پولکی و زرنگ بازن خیلی.

دارم داغون میشم از دست حرفای شوهرم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات چیکار داره ک چی خریده شوهرت

ینی باید لیست ببینه واقعا

اولم خودت شرو کردی ب مامانش گفتی موش 

صادقانه گفتم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

شما کلا خودتو بکش کنار کارو بده دست پدرت.بعدم سر اینچیزا همه میخان زرنگی کنن و کم و بیش بحث و حرف هست نزار پرده ی حیا بینتون برداشته شه درسته مادرشوهرت موذیه و از زیر یاد میده ولی حرف شمام ک گفتی موش درست نبوده بخاطر اینچیزا ک میگذره خودتو از چشم شوهرت ننداز زبانش بگژر فقط

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

من متوجه نشدم اگر جهاز با داماد سیاهه میخاید چکار 

سیاهه مال وقتیه که عروس جهاز ببره که اگر فردا طلاق گرفتن طبق سیاهه جهازش را استرداد کند

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

والا یه زمان ساهه رو خانواده عروس میدادن نه داماد اونم بدای اینکه اگه زمانی جدا شدن زن جهازشو بیاره ولی جای تعجبه چرا شما از داماد سیاهه میخواین والا حق داشته کفری بشه چون اکه خریدی هم کرده برا خودش کرده شما به چه رویی میگین لیست بده خیلی زشته

سلام.آخه اگه جهیزیه با داماده دیگه سیاهه معنی نمیده.

سیاهه مال وقتیه که خدانکرده باهم نسازین و بخوتین جداشین عروس میتونه بر اساس سیاهه وسایلی که آورده رو ببره با خودش.

آخه حرف شمام خیلی بده وقتی اون میخره سیاهه نمیخواد که