2777
2789
عنوان

میگن شبیه حامله هایی

600 بازدید | 52 پست

بچها من ۲۲ سالمه

دوتام سز داشتم به فاصله ی۲۴ ماه

پسرم ۴ سالشه دخترم ۲

قدمم ۱۶۸ وزنمم ۶۹ یا ۷۰

اندامم تکون نخورده و همونم حتی ترکم ندارم رو شکمم.

دیشب مهمونی دعوت بودیم بعد مدتها فامیلای دورمون منو دیدن بعد رقصیدن بدو بدو اومدن میگن عهههههه چن ماهه حامله ای😳😳😳😳🖐

منم از حرصم خندیدم فقط😐

بچهامشکل من شکممه فقط انگار ۳ ماهه حامله ام..

رژیم هم نمیگیرم...

بعد از زایمان هام کاملا طبیعی بود اشتهام..

ترخدا کمکم کنین اسم قرصی چیزی بدین شکم لامصبم بره تو

😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

ماشالا تو سن کم دوتا بچه رو طبیعی اوردی چطور تونستی😶

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم هم بگیر

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ماشالا تو سن کم دوتا بچه رو طبیعی اوردی چطور تونستی😶

اشتباه شد فکر کردم دوتا زایمونات طبیعی بوده

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

ببین این شکم عادیه

منم یه زایمان داشتم طبیعی هم زایمان کردم قبل زایمان شکمم کاملاااا چسبیده بود به کمرم ولی الان یه کوچولو شکم دارم میگن حلقه خوبه بزنیم من هنوز امتحان نکردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم باید لاغر کنی اضافه وزن داری اول برو دکتر رژیم بگیر بعد برو باشگاه

منم یه خانم از آشناهارو دیدم فکر کردم بارداره ولی به رو خودم نیاوردم بعدا به آشنای مشترکمون گفتم حامله اس؟

گفت خوبه نگفتی ناراحت میشد شکمشه😶