2777
2789
عنوان

خانومايي كه بچه يك ماهه رانيتيدين دادن خواهش ميكنم بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 27 پست
بچه شما چند كيلو بود؟ چندوقتش بود؟ من بچم ٢٨ روزشه حس بدي دارم هنوز يك ماهش نشده اينهمه بهش دارو بدم ...

من چهارسال پیش میدادم وزنشو یادم نیست ولی رانتیدنش خارجی بود

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

عزیزدلم بچه منم همین بود دکترشم عالیه بزرگتر که شد گفت روزی سه بار یه سی سی بده یک ساعت بعدشم پدی کاف میدادم الانم دارم امپرازول میدم گفته باید تا یه سالگی بخوره بچم الان پنج ماه و نیمشه ۸ کیلو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نترس منم همین اندازه میدادم براش اگه شیر خودتو میخوره ترشی وپیاز و ماست نخور که رفلاکسو شدی ...

بعد از اينكه بهش رانيتيدين بدم كي نتيجه اش معلوم ميشه ؟ همون روز؟

بعد از اينكه بهش رانيتيدين بدم كي نتيجه اش معلوم ميشه ؟ همون روز؟

یه دوساعت بعدش

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
من تا ده ماهگی بهش دادم

سلام ببخشيد رانيتيديني كه به بچتون ميديد روش نوشته ٧٥ يا ١٥؟ تو اينترنت نوشته بايد ١٥ باشه واي ماله من ٧٥ ضمنا احساس ميكنم دخترم بدتر شده اثر نداره نميدونم

سلام ببخشيد رانيتيدين كه به بچتون ميدين روش نوشته چند ميلي گرم

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

البته اینورش نوشته ۷۵.

نترس بده البته صبورباش رفلاکس فقط صبر میخواد به مرور زمان خوب میشه