2777
2789

سلام بچه ها بچم يك ماهشه تقريبا و ديروز برديم دكتر فهميد رفلاكس داره براش رانتيدين نوشت صبح و شب هربار يك سي سي يك ساعت يا نيم ساعت  قبل از شير خوردن حالا حس ميكنم براش زياده گناه داره نميدونم چيكار كنم شماها به بچه يك ماهه چقدر دادين دخترم  وزنش ٥/٢٠٠ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينم بگم كه كدوم برند از رانتيدين بهتره براش بخرم؟ اين رانتيدين كه دكتر داده شبيه شربت آدم بزرگاس هيچي روش ننوشته كه براي نوزاد مناسبه يا نه چيكار كنم هنوز جرات نكردم بهش بدم

یک سی سی ک چیزی نیست

بده بهش حتما

منم میدادم بهش اتفاقا

مقدار شیری ک میدیو کم کن دفعاتشو زیاد کن ک ریفلاکس نکنه

سرشم رو بالش نسبتا بلند بزار یا بزارش تو کریرش ک شیب داره

بعد شیر هم اروغشو بگیر حتما

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤

نسبت ب وزنی که داره یک سی سی کافیه دیگه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نه عزیزم نترس منم همین اندازه میدادم براش اگه شیر خودتو میخوره ترشی وپیاز و ماست نخور که رفلاکسو شدید میکنه ولی رفلاکس تا بچه به غذا نیقته باهاش هست دکتر دخترمن به خاطر رفلاکس ازپایان چهارماهگی بهش سرلاک تجویز کرد با اون خوب شد 

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
منم همین قدر میدادم بده بهش والا اذیت میشه

آخه اولا نميتونم تنظيم كنم دقيقا يك ساعت قبل از شير خوردنش باشه بعد مارك رانتيديني كه بهش دادين شما چي بود؟ اين شيشه بزرگيه شبيه شيشه شربت آدم بزرگا روش ننوشته براي نوزاد اصلا

نه عزیزم نترس منم همین اندازه میدادم براش اگه شیر خودتو میخوره ترشی وپیاز و ماست نخور که رفلاکسو شدی ...

از چه برندي بهش بدم بهتره؟ اينكه از داروخونه گرفتم يه شيشه بزرگيه روشم ننوشته براي نوزاده منو ميترسونه فرقي نداره بزرگسال و نوزادش؟

از چه برندي بهش بدم بهتره؟ اينكه از داروخونه گرفتم يه شيشه بزرگيه روشم ننوشته براي نوزاده منو ميترسو ...

کلا یکیه فک کنم نترس رانیتیدین مثل اب رو آتیشه ضرر نداره اصلا

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
من میدادم ولی نیم  سی سی بود هر جور دکتر گفته انجام بده  دکتر برحسب شدیدی و خفیفی رفلاکس ...

بچه شما چند كيلو بود؟ چندوقتش بود؟ من بچم ٢٨ روزشه حس بدي دارم هنوز يك ماهش نشده اينهمه بهش دارو بدم از طرفيم اذيت ميشه بالا نمياره شيرو رفلاكس پنهان داره