2777
2789

من اخرین پریودیم ۱۸خرداد بود احتممالا ۱۸اسفند مصادف با سیزده رحب تولدشه 

بچم پسره ولی چون دخمل میخاستم صورتی زده بودم عوض تکردم شاید دخمل بشه

اسمش امیرعلی هست الببته اسمشو قبل بارداری انتخاب کرده بودم حالا از قضا شاید تولد امام علی به دنیا بیاد که این نور علی نور میشه دیگه 😍😍

شماها هم بیایین بگین تاریخ اخرین پریودی وتاریخ زایمان اسم نینی وهرچه دل تنگت خواهد بگو 

بیایین این یک ماه کنار هم باشیم خوش میگذره

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

اومدم فقط بگم متولد اسفندم😁

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم فقط بگم متولد اسفندم😁

خودمم متولد پنج اسفندم اسفندیها خیلی جذابن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

سلام عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی و همان موقع که میخوایی 

منم آخرین پریود ۲۲-۲۳خرداد بود

و اینکه طبق سونو ان تی ۲۸ اسفند تاریخ زایمانمه  و سونوی آخری که رفتم ۲۳ اسفند 

بچمم  اسمشو خواب دیدم و نذر کردم بزارم امیرحسین انشالله صاحب اسمش نگه دارش باشه 

منم دوست دارم بچه ام تولد امام علی(ع)دنیا بیا  بهترین تاریخه 

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
سلام عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی و همان موقع که میخوایی  منم آخرین پریود ۲۲-۲۳خرداد ...

آره به خدا حیفه اون تاریخ نشه

منم خیلی از خدامیخام ۱۳رجب بشه اخه ما اسمشم ازقبل امیرعلی گذاشته بودیم حالا اگه سیزده رجب بشه عالی میشه انشالله بیاییم همینحا همدیگرو خبر کنیم شب میلاد امام علی😍😍😍😍

آره به خدا حیفه اون تاریخ نشه منم خیلی از خدامیخام ۱۳رجب بشه اخه ما اسمشم ازقبل امیرعلی گذاشته بودی ...

انشالله عزیزم 

بسلامتی باشه انشالله من بارداری پر دسترسی داشتم هماتوم و خونریزی داشتم 

بعدشم که طول سرویکسم کم شد کلا همش استرس تازه بعد دو سال و نیم هم باردار شدم

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
انشالله عزیزم  بسلامتی باشه انشالله من بارداری پر دسترسی داشتم هماتوم و خونریزی داشتم  ب ...

عه منم همینطور خونریزی داشتم همون اوایل هماتتوم هم دااشتم جفتم پایین بوود دکتر میگف احتمال سقط زیاده ولی خدارو شکر تاحالا چیزی نشد چقد شیاف استفاده کرذم تا خوب شدم الانم خیلییییی اذیتم شبا خیلی لگنم درد میگیره نمیتونم خوب بخابم راه برم اصلن یه وضعی😁امیدمون خداست انشالله خودش محافظ ما ونینیهامون هست 

عه منم همینطور خونریزی داشتم همون اوایل هماتتوم هم دااشتم جفتم پایین بوود دکتر میگف احتمال سقط زیاده ...

عه پس مثل همیم انشالله خدا بزرگه عزیزم 

توکل به خدا