2777
2789
به سلامتی نه میخوام بدونم بنظرتون رفتار ایشون که تو تاپیک های قبل تر توضیح دادم کامل از سر علاقه اس ...

خوندم عزيزم❤️ رفتارش ك بنظرم از رو علاقه س ولى شما بخاطر اينكه خودت آسيب نبينى زياد تو فكرش نرو و خودتو درگيرش نكن بالاخره اگه بخوادت مياد مستقيم بهت ميگه ديگه😊

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸
خوندم عزيزم❤️ رفتارش ك بنظرم از رو علاقه س ولى شما بخاطر اينكه خودت آسيب نبينى زياد تو فكرش نرو و خو ...

ممنون عزیزم اخه یه شخصیت خاصی داره اصلا رفتارش برام قابل درک نیست اندازه زمین و آسمون باهم فرق داریم باور نمیکنم به من علاقه مند شده باشه اونم با اون همه موقعیتی که اون داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم اخه یه شخصیت خاصی داره اصلا رفتارش برام قابل درک نیست اندازه زمین و آسمون باهم فرق داریم ...

چرا نبايد بشه اخه عزيزم؟ بالاخره دل  و عشق ك خبر نميكنه 

اميدوارم بهترينا واست اتفاق بيوفته❤️

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸

سلام عزیزم خوندم تاپیکت رو

راستش منم یه استادی داشتم ک خیلی بهم توجه میکرد

مجرد هم بود اختلاف سنی هم9سال

دقیقا وقتی تاپیکت رو خوندم یاد خودم افتادم 

حتی هم کلاسیام بابت توجهش بهم ازم متنفر شده بودن

اما من حس میکردم ک فقط خوشش اومده 

ن قصد ازدواج داشت ن چیزی البته اگ چیز دیگه ایم بوده من کلا رو ندادم بهش

بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم ازدواج کرد

بنظرم اهمیت نده و بیخیال باش

وکیله استادت؟ بلا نسبت جامعه ی وکلا

ولی بعضا دیدم ک وکلا خیلی اهل برنامه و این چیزا هستن

اصلا بهش رو نده

منم استادم وکیل بود خودمم حقوق خوندم

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
سلام عزیزم خوندم تاپیکت رو راستش منم یه استادی داشتم ک خیلی بهم توجه میکرد مجرد هم بود اختلاف سنی ...

اره نه این ادم خیلی با شخصیت و مبادی آداب و اخلاقیه اصلا محل به هیچکس نمیده خیلی رسمی و جدی و سختگیر رفتار میکنه حتی ببینه کسی رفتارش زننده اس اونم باهاش بدتر میشه ولی واقعا نمیفهمم رفتارش چرا با من اینجوره

اره نه این ادم خیلی با شخصیت و مبادی آداب و اخلاقیه اصلا محل به هیچکس نمیده خیلی رسمی و جدی و سختگیر ...

استاد منم همینطوری بود 

خودتو درگیرش نکن

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

اگر یه کسی در مقام استاد به دانشجوش علاقمند بشه باید صبر کنه درس دانشجو تموم بشه درغیراینصورت عملش یک نوع "سوء استفاده جنسی" به حساب میاد

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

[QUOTE=124821230]اگر یه کسی در مقام استاد به دانشجوش علاقمند بشه باید صبر کنه درس دانشجو تموم بشه درغیراینصورت عملش ی ...[/QUOTE چرا ؟ بحثم اینه اصلا بنظر شما این آقا علاقه مند شده؟ 

[QUOTE=124821230]اگر یه کسی در مقام استاد به دانشجوش علاقمند بشه باید صبر کنه درس دانشجو تموم بشه در ...

ممکنه

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626