2777
2789

مثل تل یا گیره یا هرچیز دیگه

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزای دلم

چکارکنم آخه؟

دعوتیم جشن زایمان زن دایی شوهرم موندم چه غلطی کنم با موهام

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
سشوار،اتو،بیگودی،بابلیس ،بامتل،کلیپس،کش،گیره،ژل،سرم،ماسک،تافت،موس چهارتا شویدم بیشتر نیست تازه😅

خوشبحالت

حتما کلی هم بلدی موهاتو شینیون کنی ومثل من نیستی که برای هر جشنی کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیری

کیف پول😂😂😂😂

واقعا اسگل کردی منو؟؟؟😅😅😅

خوشبحالت حتما کلی هم بلدی موهاتو شینیون کنی ومثل من نیستی که برای هر جشنی کاسه چه کنم چه کنم دستت ب ...

نه متاسفانه من بدتر از شمام هیچ کار بلد نیستم،فقط رفتم پولمو حروم کردم وسیله گرفتم😑