2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر

خانوما سرویس چاقوم کنار گاز بوده و چرب شده و قطره های روغن روش ریخته...منظورم اون جاشه که چاقو ها قرار میگیره داخلش بعد توی دامستوس گذاشتم اما خوب پاک نشد به نظرتون با چی بشورمش؟؟؟

و اینکه وقتی شستمش چطوری خشکش کنم قطره های آب داخل اون جایی ک تیغه  چاقو قرار میگیره نمونه راه دست هم نداره لنتی😑😑😑الان عکسشم میزارم متوجه بشین کدوم رو میگم

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

سیف رو امتحان کن بزار خیس بخوره بعد با یه قاشق بکش رو لکه ها دونه دونه کنده شه بعدشم بزار یکی دوروز هوابخوره خودش خشک میشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لهنتییییییی

ببین هیچ مدله نمیشه پاکش کنی 

دغدغه‎ی منم هست اما پاک نمیشه 

داخلش هم لک میشه من سشوار هم گرفتم اما بازم لک شددددددد  

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

دقیقا منم همین مشکل رو دارم

چربی رو با گاز پاک کن بردم ولی جای چاقو ها رو نمیدونم چیکار کنم

شستم آب هم رفت توش جای آب مونده

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

سیف خیلی جواب میده.... جا چاقوی منم اونجوری شده بود بعد از اینکه سیف زدم بهش با نوک چاقو یه پارچه نازک رو هدایت کردم داخل و ساویدم.. بعدم با اب داغ ابکشیدم وبا یه دستمال نازک با کمک نوک ۰اقو سریع خشک کردم

عزیزم اول با سرکه ومایع ظرفشویی بشوری بعد با آب تصفیه شده بشوری لک نمیفته امتحان کردم 

گازمو کامل شستم و خشک نکردم البته تابستون . گفتم خودش خشک میشه حالا لکه های اب مونده چیکاربایدبکنم پاک نمیشن رنگ گازم طوسیه