2777
2789

سلام

یکی از برادرام با یه دختری آشنا شد حدود 9 ماه قبل. بعد دختره خیلی خوب و مومن هم هست. قرار شد بریم خواستگاری که برادرم بیکار شد (شرکت شون کلا جمع شد) بعد دنبال کار می گشت، دختره گفت که بابام فشار میاره باید تا آخر شهریور بیای خواستگاری.

بعد داداشم خب چون بیکار بود گفت الان نمی تونم و  بهم زدن.

دوباره تولد داداشم بهم پیام دادن و با هم جور شدن. برادرم هنوز بیکاره بعد دختره گفت عموم بهت به شرط اینکه باهام ازدواج کنی و عقد کنیم بهت کار می ده.

به داداشم خیلی بر خورد و ناراحت شد چون فقط عاشق این دختره بود نه به خاطر کار و پول و ... دیگه بهم پیام ندادن.

تا اینکه دختر گفت دروغ گفتم و چنین شرطی نذاشته و چون دوستت داشتم از خودم گفتم و ... .

الان باهم قهر هستن ولی ممکنه باز فردا برای و ل ن ت ا ی ن آشتی کنن.

دختره خوبیه ولی فکر می کنیم که دروغ زیاد می گه. ضمنا تو این 9 ماه کلا 2 بار همدیگر رو از نزدیک دیدن چون خانواده دختره خیلی مذهبی هستن.

نظر شما چیه؟ با اینکه دروغگو هست آیا ازدواج صحیحه؟ آیا 2 بار دیدار کافیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو بار کلا همو دیدن بعد میخوان ازدوااااج کنن؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐مگ خاله بازیه؟

مسخرس

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

اول رو اخلاق داداشت کار کنین خیلی بچه است. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

صد درصد  سن دختره کمه ..‌‌ برادرتم‌خیلی دوس داره و میخواد زود باهاش ازدواج کنه بخاطر همون دروغ گفته بنظرم....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
به نظرم فکر کار برا داداشت باش

به شدت خودش پیگیر هست. ما هم همینطور ولی کار نیست.

با مدرک ارشد هفته ای یکی دو تا مصاحبه رو می ره حتی شهرستان ها ولی خب کار از تابستون تا الان نبوده. اینم بگم حتی برای گارسونی رستوران هم رفت ولی نشد.