2777
2789

مت یه دختر ۵ساله دارم .عید ۵سالش تموم میشه .از طرف مامانم تک نوه اس.اونورم خواهر شوهرم دوتا دختر داره ولی تقریبا کلا با همه فامیل قطع رابطه اس.در واقع دختر خیلی کم بچه میبینه و همیشه با آدم بزرگاس .یکمم مشکل رفتاری داره مثلا زیاد داد میزنه .تنهایی بلد نیس بازی کنه .همش به من میگه بیام بازی .به شدت بهم وابستس .ولی هر بار در باره بچه دوم باهاش حرف میزنم خییییلی استقبال میکنه .وضع مالیمون بد نیس ‌.حالا خیلی عااالی هم نیس ولی خوبه .به نظرتون برای دومی اقدام کنم ؟ احساس میکنم دخترم خیلی تنهاس .عذاب وجدان دارم .از اون ورم میترسم شرلیط و این دادو بیداد های دخترم بدتر شه

حتمااااا دومی و بیار نه تنها برای الانش خوبه بلکه بزرگترم بشن تنها نمیمونه خواهرو برادر داشتن واقعا نعمته این نعمتو از بچت دریغ نکن

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم .

بله اشتباهی که من کردمو شما نکنید.تک فرزند اصلا خوب نیست من خیلی پشیمونم.نزار دخترت تو تنهایی بزرگ بشه.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند