2777
2789
عنوان

دوس پسرم برگشت برا ولن فقط یه شاخه گل خریده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دوستی نمیتونستم چیزی ازش قبول کنم . برا تولدتمم ک میخرید . واسه تولدش دو س برابرشو میخریدم . حس این دخترای بکشو بهم دس‌میداد .

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

واقعا زنا و دخترا بمناسبت ولنتیان انتظار کادو دارن یا تو نی نی سایتو و فضای مجازی باب شده فقط

من همون روز زنم دوست ندارم دست به جیب بشن و منتی باشه بعدش...هرچند اونم نمیشه اصلا😂

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
اینو دیگه نمیشه کاری کرد😂😂😂😂قبل ازدواج باید بهش میگفتی ازت توقع کادو تو هر مناسبتی دارم قشنگ گرب ...

۱سالو نیم دوست بودیم ماه بود .ارزوم بود زنش بشم .الان عفریته خانم کاری کردی ک این گوه فک میکنه کلفت گرفته ن زن

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭
۱سالو نیم دوست بودیم ماه بود .ارزوم بود زنش بشم .الان عفریته خانم کاری کردی ک این گوه فک میکنه کلفت ...

هعیی بمیرم برات 😢😢 سیاست داشته باش یکارکن دخالت مادرشوهرت کم شه

هعیی بمیرم برات 😢😢 سیاست داشته باش یکارکن دخالت مادرشوهرت کم شه

خدانکنه عزیزم😘والا همه راه رفتم .خوبی کردم نشد .توپ و تشر کردم نشد .ی ماه قهره باز شروع میکنه .کجا رفتید چ کردید چی خوردید چی خریدید و.....

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭