2777
2789
عنوان

برا فردا چکار کردین ؟ولن تاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست

ولن چیه بابا 

کوچه وخیابون انگار باغ وحشه همه جا خرسای قرمز وآت واشغال

جای اینا دختروپسرا باید تعهد وعشق رو یاد بگیرن پاستیل وشکلات چه صیغه ایه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی..منکه چیزی نمیخرم   حالاشایداون چیزی خریدمثل هرسال...ولی من چیزی نمیگیرم😩😂

بگیر ی چیز کوچولو خو

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
دیشب شوهرم تو تی وی دید شبکه منو تو واسه ولنتاین برنامه گذاشته بود گفت عه مگه ولنتاینه گفتم آره جمعه ...

😄

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
چی خریدی 

خرس و گل و شلا تو یه باکس گذاشتم 

تصمیم داشتم برم کیک بگیرم بنظرتون برم یا نه؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

واقعا این آدم ها چرا اینطوری هستند . از این ظرف با شوهر و دوست پسراشون دعوا میکنند واسه کادوی ولنتاین . از اون طرف سایت دیوار پر است از فروش کادوهاشون؟  یعنی چی ؟؟ چرا ؟؟؟

ما 15 سالگرد ازدواجمون بود کیک و جشن و تدارکات کامل بود الان هممون سرما خوردیم نمیتونیم کیک بخوریم و رستوران بریم.قرارشد فقط فردا بریم بیرون هرچی دلم خواست برام بخره.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه سوال دارم؟؟؟آیابرای ابرازواثبات عشق کادونیازهست؟؟؟؟

آیاخارجیهاواسه جشنهای کشورمانثل شماهاخودکشی میکنن؟؟؟؟

جمع کنیداین بساط مزخرف رو ایکاش فرهنگ خیلی چیزای بهتررو ازغربیهایادبگیرین😏

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
طلا دلت بخواد لطفا😉 مبارک باشه عزیزم🌸

قول طلا رو برای کادو عید داده.به احتمال زیاد لباس بگیرم😊😊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤