2777
2789

پسرم سه ماه رو تموم کرده دو سه روزه انقد جیغ میکشع و گریه میکنه کلافم کرده ،قطره دایمتیکون و گرمیچر برا نفخ دادم ،استامینوفن دادم حتی قطره گوش هم ریختم تو گوشش ولی انگار نه انگار.... انگار یه جاییش تیر میکشه یهو گریه میکنه از چی میتونه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو شکم میخوابونیش اروم میشه؟؟؟؟

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
اره تقریبا ،یکم اروم میشه بازم گریه میکنه

هر چی هست مربوط به شکمش هس

حالا یا روده یا معده

احتمالا نفخ داره یا خدایی نکرده عفونت روده

ببرش دکتر

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
گرسنه نیست؟ شکمشو با روغن ماساژ بده

سینمو نمیکیره هرکار میکنم ،تو شیشه شیر میریزم به زور میدم که گشنه نمونه وسطا میبینی باز گریش میگیره جیغ میکشه .ببخشیدا مث قبل هم پوشکشو کثیف نمیکنه کمتر شده 

سینمو نمیکیره هرکار میکنم ،تو شیشه شیر میریزم به زور میدم که گشنه نمونه وسطا میبینی باز گریش میگیره ...

عزیزم احتمالا شیر کافی دریافت نمیکنه که گریه میکنه پوشکشو خیس نمیکنه اگه پی پیش کمه شاید یبوست داره یدفعه ای دلپیچه میگیرش 

شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده از بالا به پایین که دفع بکنه راحت شه

سعی کن سینه اتو بگیره که خودت اذیت نشی