2777
2789
من شوهرم فقط گل میخره و پول میده سلیقه و حوصله نمیذاره کادو بخره خوشحال نمیشم از گُل و پول! نمیدون ...

چرا خوشحال نمیشی 

واس منم فقط کادو گل میخره الکی گل میخره یادم نمیاد چیزی خریده باشه به عنوان کادو ولی از همینم ذوق میکنم کل میز کارم شده گل ☺همینکه بفکرمه و دوسم داره کافیه 😁

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش فقط روز زن بود.متاسفانه اینقدر ازین روزها داریم .ولنتاین که هیچ ولی روز تولد روز عقد سالگرد ازدواج عید و...همش منتهی به هیچ میشه ...دیگه چکار میشه کرد نه میشه بخاطرش بحث کرد نه قهر و ....اوایل که دلخور میشدم به روش میاوردم ..در حد یکی دو جمله سرزنش بار...مثلن  هعییی ما که ازین شانسها نداریمو...جالبه هرسال من برای مادرش کادو میخرم باهم میریم بهش میدیم

بخدا هیچوقت ب روش نیاوردم فقط اینجا درددل میکنم حتی تبریکم نمیگه فقط برا مامانش پسرخوبیه برا من ی گو ...

ازش بخواه

با لوس بازی و ناز

مردا عاشق دختر بچه هان

دختر بچه شو براش🙃

درمورد شوهرتم با احترام صحبت کن😑😉😊

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

بچه ها بیاین یاد بچه هامون بدیم توروخدا برا آینده شون....  من میخوام برا خودم کادو بخرم بدم پسرم بهم بده... بلکه یاد بگیره... البته باید از پدر مادرش یاد بگیره اما من امتحان میکنم اینو

بخدا هیچوقت ب روش نیاوردم فقط اینجا درددل میکنم حتی تبریکم نمیگه فقط برا مامانش پسرخوبیه برا من ی گو ...

اتفاقا برعکس من نظرم اینه خودت یادش بده ۲بار که بهش بگی یاد میگیره بجای اینکه نفرین کنی خانواده اش شما یاد بده که زندگی شما اونجور نشه بچه هات ن یاد بگیرن..شوهر منم اول بلد نبود یادش دادم..

مرد رو باید یاد بدی 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اخه تا کی خودمو بزنم ب اون راه .عقده کادو ندارم لااقل تبریک بگه .فقط بلده توجمع بگه من الم بلم زنم ا ...

تا بحال بهش گفتی؟! امسال چیزی نخرید بگو منم روز مرد چیزی نمیخرم

بچه ها بیاین یاد بچه هامون بدیم توروخدا برا آینده شون....  من میخوام برا خودم کادو بخرم بدم پسر ...

امروز تولدمه به پسرم چارسال و نیمشه میگم هدیه بم بده برا مسخره بهزی بش میگم ببینم چیمیگه از خوته مادرشوهرم اونده بود یه پنج تومنی بش داده میگه چیزی ندارم میگمش اون پولو بده به رو خودش نیاورد بعد گفت بیت شکلات بدم برا تولدت که پولو نده ها اخرسر بااکراه رفت اوردش قربونش برم بش گفتم این کیک هم براتویه تولد هردوتانونه کلی ذوق کرد البته شوهرم هدیه گرفت 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

من انقدر شوهرم از نظر  روانی بهم اسیب زده و خوردم کرده که اگه دنیا هم رو بهم دلم خوش نمی شه و ذوق نمیکنم به نظر من بهترین کادویی که یه مرد میتونه به همسرش بده دلخوشی و ارامشه که متاسفانه من ندارم

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن چون از صمیم قلبم بهت امید دارم و تو تنها تکیه گاه زندگی من هستی  
اتفاقا برعکس من نظرم اینه خودت یادش بده ۲بار که بهش بگی یاد میگیره بجای اینکه نفرین کنی خانواده اش ش ...

یاددادم گفت من همینم ازین جلف بازیا مال مردای ..کشه.😐😐😐

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭