2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میتونید سا‌‌پورت کنید ۳ تا بچه ؟

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

بگو بریم هزینه ای وی اف برای پسر دار شدن بده وگرنه دست من نیست شاید باز دختر بشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

برورژیم خرج کن بشه

حالا من به شوهرم میگم بعدیم دوس دارم پسر شه میگه باید دلیل بیاری چرا پسر؟من دختر دوس دارم 

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

و باز هم کاربر جدید با موضوعی که تو سایت باعث جنجال می‌شه...!😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بگو خودت چه گلی به سر مامان بابات و من زدی که پسرت بزنه بعدشم تو دخترزایی من که اپشن هر دوشد دازم گلم😙

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
و باز هم کاربر جدید با موضوعی که تو سایت باعث جنجال می‌شه...!😊

دقت کردی اگه کسی بگه دختر می خوام جنجال نمیشه فقط اگه کسی پسر بخواد باید جواب پس بده😁😁

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔