2777
2789
عنوان

من یه دهاتی هستم و بهش افتخار میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8447 بازدید | 137 پست

نمیدونم چرا خیلیابه هوای آلودی شهرامینازن بابا طبیعت ندیدین بخدا ادم نفس میکشه من دهات بدنیا نیامدم ولی اجدادمون دهات زندگی میکردن ماهم می رفتیم همه چی طبیعی وعالییی من ازتهران که زندگی میکنم متنفرم 

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ولش کنین حالا اون یه چیزی گف شما کشش ندین

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
دیدی ک همه خوردنننننننش تو ب دل نگیر عزیزم جوابشو دادن

دیگه نیستم میدونم که خیلیا اون حرفارو قبول ندارن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یه چیز دیگه هم تهرانیا میگن هرچی میشه میگن.... شهرستانی! 

متاسفانه سرطانی هم فحش محسوب میشه برا بعضی ها 

حالا همین متمدن ها عید که میرن دهات از نون و ماست گرفته تا تخم مرغ رو میکنن میبرن 

دهاتی ها میفهمن من چی میگم 

یعنی تا چند وقت قحطی ایجاد میکنن چون تقاضاشون زیاده عرضه کمه همه چیز رو گرون هم میکنن 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
دهات و پايتخت كه نداره... مهم شعورررررره شعوررررر كه متاسفانه خيلي ها ندارن

اره شعور که نباشه آدما رو عذاب میدن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

عزیزم اشکال نداره شما خوب هستین اما سو  تفاهم نشه من شما رانمیشناسم نمی تونم قضاوتتون کنم اما واقعا بعضی ها هستن میرن از دهات عروس میارن دختره اینقدر ادا خوبها را درمیاره بعد میاد شهر عین عقده ای ها رفتار میکنه ما خیلی تو فامیل داریم فقط سه تاش جاری ها خودم هستن واقعا خیلی تعقیر می‌کنند آدم نباید اصالتش فراموش کنه  

من تو شهر به دنیا اومدم و بزرگ شدم

پدر و مادرم هر دوشون تو روستا متولد شدن

ولی من خودمو اخل روستای پدر و مادرم میدونم و بهش افتخار میکنم🌺

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
منم متنفرم از تهران خدا رو شکر سال دیگه میرم از این شهر

خوش به حالت واقعا توشهرستان خونمون 400متره اینجاانگاربرام قفسه 

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 
خودتو ناراحت نکن عزیزم به خاطر همچین ادمایی .ارزششو ندارن

دیگه نیستم چون آدمای باشعور کم نیستن

😐

ایش به اون ینی😂😘

آخجون هشتگ تازه یاد گرفتم 😀

من_یک_دهاتی_ام/#  

هشتگ دوست دارم 😛

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر