2777
2789

خانوما تا به حال کسی رو دیدید که تا مرز جدایی بره و شوهرش دوباره برگرده

یعنی واقعا همه قطع امید کنن و اونوقت معجزه خدا از راه برسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ولی خانومه رفته منت کشی و ب غلط کردن افتاده کلی ادم فرستاده تا شوهرش راضی شده تازه شوهره بهش خیانت کرده بود

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد

بله چندین مورد 

یکیش که خود دختر خانوم و اقا پسر رفته بودن ی جا حرف زده بودن ، بدون اینکه به خانواده هاشون بگن ، آشتی کردن 

مورد دوم بچه شون مریض شد ، منجر به آشتی شون شد

مورد سوم مادر دختر همش دخالت میکرد باعث میشد دخترش با شوهرش هی سر چیز ای الکی دعوا کنه

مادر دختر خانم که فوت کرد بعد چهلمش آشتی کردن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بله چندین مورد  یکیش که خود دختر خانوم و اقا پسر رفته بودن ی جا حرف زده بودن ، بدون اینکه ...

عجب حرفی زدی 

مادرشوهر من خیلی موثر بودن اما من دلم نمیخواد چیزیش بشه

عجب حرفی زدی  مادرشوهر من خیلی موثر بودن اما من دلم نمیخواد چیزیش بشه

اینا واقعیته ها...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻