منظورتون از هات چیپس کدوما هست؟ من یه لایه چیپس سرکه نمکی میریزم یه لایه سوسیسو ذرت و قارچ و فلفل د ...
خوش مزه ميشه؟چرا چيپس سركه اي اخه؟
وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔 نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭 واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻♀️
کف ظرف رو باید سس قرنز و سفید بریزم بعد مواد بعدم پنیر پیتزا،اره؟
اره یا سس یا چرب میکنم بعد یه لایه چیپس یکم پنیر پیتزا یک لایه مواد بعد دوباره چیپس بعدش هم پنیر پیتزا و سس. بستگی داره دوست داشته باشی چیپس ها نرم بشن یا خشک بمونن اگر دوست داری نرم بشن پنیر پیتزا و سس زیادتر بزن
قبلا با ساده درست میکردم میگفتم چرا مثل بیرونیا نمیشه یا اون بو نمیده ولی با چیپس سرکه نمکی بهتر میش ...
مرسي عزيزم❤️
وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔 نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭 واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻♀️