2777
2789
عنوان

خواهرا من کی بیبی چک بزنم دل تو دلم نیس 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
آخه میگن دو هفته بعد زدم امپول😢فردا دو هفتس😔

غصه نخور😭😭😭😭کی موعدته 

اون دوهفته رو بیخیال کلا خیلیا روز ۱۰بی بیشون مثبت شده و هر روزم پررنگ شده بعضیام بعد موعد مثبت شده

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودام مرتب نیس. ماه پیش 26شدم

خب پس وقت داری ان شاالله دو روز دیگه دوباره بی بی بزن

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
من یدونه آمپول زدم چرا مثبت کاذب هم نشون نداد؟

نمیدونم والا چجوریه

احتمالا اثراتش زود از بدنت رفته دیگه

منم دقیقا میدونم تا ی هفته تو بدنم بوده اثراتش

چون تا ی هفته قند خونم بشدت بالا بود اخه من دیابت دارم و انسولین مصرف میکنم

کاش از روز ۷ادم روزی یکی بی بی بزنه🤣🤣🤣🤣

تر خدا برام دعا کن خیلی احتیاج دارم 

لایق باشم واقعا برات دعا میکنم دلت شاد بشه

تو هم برای دل بی قرار من دعا کن

من اگر نشم واقعا حالم بد میشه 

انگار زندگیمون افتاده تو مدار بی بچه ای😭😭😭😭