2777
2789
عنوان

روز مادر و عیدی برای مادرشوهر

165 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من تازه ازدواج کردم مخواستم ببینم برای روز زن و عیدی برای مادرشوهراتون چی میگیرین یا چقد پول میدین؟ برای مادرتون چی؟

سلام

بستگی به رسمتون داره ما رسم عیدی دادن نداریم

از مامانا عیدی میگیریم😅

برای روز مادر هم هرچی در توانه

مسلما آدم میخواد بهترین ها رو براشون بگیره. مونده به بودجه و علاقه ی طرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دوست دارم کادو بگیرم،اما همسرم میگه پول بهتره وپول میده

امسال برای مادرم هدیه خریدم چیزی که نیاز داره رو،به همسرم گفتم برای مامانشم چیزی بخریم،گفت اون پول بیشتر به دردش میخوره،چون بنده خداها دستشون خالیه

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
قانون ک نداره ک بگیم فلان قدر. هر کسی در حد وسع خودش میده.

برای ما خواهرشوهرم نرخ گذاشته 100 تومن. البته اینم بگم زن باباشون هست مادرشون فوت شده. موندم قبول کنم.یا خودم ی چیز دیگ بخرم.

من خودم دوست دارم کادو بگیرم،اما همسرم میگه پول بهتره وپول میده امسال برای مادرم هدیه خریدم چیزی که ...

بله پول بهتره خودشون هرچی خواستن بخرن.راسی به دوتاشونم ی اندازه پول میدین؟ یا فرق نمیکنه که یکی گرون باشه کادوش یکی نه

بله پول بهتره خودشون هرچی خواستن بخرن.راسی به دوتاشونم ی اندازه پول میدین؟ یا فرق نمیکنه که یکی گرون ...

نه تاحالا که به هردوشون یکی دادیم

ولی خب مسلما و حقیقتا،یه کوچولو واسه مامان خودش فرق میذاره که طبیعیه ... منم خودم پولامو جمع میکنم هرازگاهی تومناسبت های مختلف برای مامانم،خودم هدیه میگیرم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
برای ما خواهرشوهرم نرخ گذاشته 100 تومن. البته اینم بگم زن باباشون هست مادرشون فوت شده. موندم قبول کن ...

سعی کن برا سال های اول اگر توانش رو داری تابع جمع باشی. ک حرفی پشتت نباشه ک تک پره و ...

حالا سالهای بعد هرچی خودت و همسرت دوس داشتید الویت داره

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.