2777
2789
عنوان

دیگه تحملم بریده

1091 بازدید | 56 پست

نمیتونم بچمو تواین حال ببینم هروز صبح بالا میاره یه عاااالمه همش بیحاله ۵روزه غذانخورده بیرون رویه هم داره دکترم بردم میگه اول بیرون رویش باید خوب بشه هردارویی بدم صبحش بالا میاره نمیدونم چیکارکنم کلافه ام کسی میتونه کمکی بکنه 

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم اینطور شد یه بار بچه بود ..دارو فایده نداشت خودش خوب شد حالت و می فهمم ..بهش آب بده زیاد ..باید دوره بیماری تموم بشه .سبزی میوه بیشتر بده 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

ببرش بیمارستان اطفال ...بیرون روی خطرناکه آب بدنش خشک میشه اگر چیزی نمیخوره که دیگه بدتر.

با یه دکتر هیچ درمانی نمیشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
دوتا دکتر دیگه ببر خب.

این دکترش مثلان خوبه دیگه سراغ ندارم بخدا دارم دیوونه میشم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

سرما خورده انفولانزا گرفته سردی میکنه چرا استفراغ میکنه مسمومیت داره

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

ای بابا عزیزم...یه فوق تخصص کودک دیگه ببر...حتی اگه لازمه چند روز بخش کودکان بستری کنین و کنارش باشین تا اونجا بیشتر بهش برسن...اسهال اب بدن رو کم میکنه خطرناکه....مایعات و اب میوه طبیعی و آب گوشت تو شیشه هر روووووز بده بچه ضعیف نشه..لطفا دوباره برو ی دکتر دیگه

من دخترم اینطور شد یه بار بچه بود ..دارو فایده نداشت خودش خوب شد حالت و می فهمم ..بهش آب بده زیاد .. ...

دکترش گفت چیزه شیرین ندم😢😢😢