فریحااام مدیر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 عنوان وبازهم مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 55 پست سلام بچه ها خوبین .من روزشنبه شب باشوهرم دعوامون شدبخدا خودش شروع کردقبلش داشتیم میگفتیم میخندیدیم یدفعه دیونه شدسریه سوسک شروع کردبه من فحش دادن.من خیلی بهم برخوردو گرون تموم شدبشین باهمه چیش بسازاونوقت اینجوری کوچیکت کنه.منم گفتم فردامن زنگ میزنم به مامانت تکلیفموروشن میکنم.فرداش زنگ زدم مادرشوهرم هرچی ازدهنش دراومدبهم گفت من باباومامانم به شوهرم پول قرض دادن نتونسته بعدچندماه بده مادرش میگفت توازخونه پول میبری برای مامانت.توهمه سرمایه رضاروبه باددادی.درحالی که من اصلاازوامهایی که رضا میگرفت خبرنداشتم تازه خبردارشدم.من توروبیچاره میکنم روزگارتوسیاه میکنم وازاین چیزا.بعدرفته به رضا گفته زن توایناروبمن گفته وبه من فحش داده 1398/11/24 | 08:36 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raz67 عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 578 الان منم محلش نمیدم فک کرده میرم مثل همیشه نازشو میکشم .چیکارکنم به نظرتون محلش نده تا آدم شه شوهر من مادرش رو خدا میدونه در صورتی که ماددش ابلیس هست خدا ازش نگذره
صورتی41 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 4605 الان منم محلش نمیدم فک کرده میرم مثل همیشه نازشو میکشم .چیکارکنم به نظرتون معمولی باش زندگی و کار خودت رو بکن خدا رو شکر دست مادرش رو رو کردی دیگه ضایع شد رفت حالا نه منت بکشم نه چیزی راحت به کار و زندگیت برس غذا درست کن خورد خورد نخورد نخورد ،به روی خودت نیار معمولی باش خودش آدم میشه
maman_arad_1398_ عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 17911 زنیکه کثافت اصلا شیش ماه بودمن عقدکرده بودم به من گفت پدرسگ. باید همون موقع گربه رو دم حجله میکشتی ک حساب کار میومد دستش ب ولای علی اگمادرشوهر من همچین حرفی رو میزد اون موقع از وسط جرررررر واجرش میکردم..من رو خانوادم علل خصوص پدر محترمم حساسم😠😠😠
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 یعنی خاااک توسر این مردان ک هیچی حالیشون نیست دخترمردمو بدبخت میکنن همیشه هم طرف مادرشونن ب درک ک نم ... اره گلم اصلا به یه ورمم نیس ولی توکاراینا من موندم کاراشونو میکنن بعدم عوض عذرخواهی قهرمیکنن وناز
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 باید همون موقع گربه رو دم حجله میکشتی ک حساب کار میومد دستش ب ولای علی اگمادرشوهر من ه ... بخدامن فقط گریه میکردم خیلی خربودم نمیتونستم جواب بدم .الانم نمیتونم
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 معمولی باش زندگی و کار خودت رو بکن خدا رو شکر دست مادرش رو رو کردی دیگه ضایع شد رفت&nb ... من نمیخام آدم بشه فقط بخدامیخام جدابشم 31 سالمه تمام موهام ازغصه سفیدشده
صورتی41 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 4605 من نمیخام آدم بشه فقط بخدامیخام جدابشم 31 سالمه تمام موهام ازغصه سفیدشده اتفاقا جدا بشی از خداشه مادرشبشین چشمسو دربیار ضعیف نباش
n_j_f_f عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 5600 بخدامن فقط گریه میکردم خیلی خربودم نمیتونستم جواب بدم .الانم نمیتونم من نمیتونم حرفای قلبمه سلمبه ب کسی بزنم تو دعوا یا هرچی. بلد نیستم جواب بدم. اینجور مواقع چشام و میبندم و فحش میدم... 😂 به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام. @daf_player_nafass
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 اتفاقا جدا بشی از خداشه مادرش بشین وشمسو دربیار ضعیف نباش خیلی منو اذیت کردن پدرشوهرم واون مادرشوهرآشغالم منومینشوندن وسط بااینکه رضا هم بودمنوتحقیرمیکردن ومن فقط اشک میریختم.برای چی جدانشم عزیزم پسرش چیکارکرده برای من
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 من نمیتونم حرفای قلبمه سلمبه ب کسی بزنم تو دعوا یا هرچی. بلد نیستم جواب بدم. اینجور مواقع چشام و میب ... خخخخخ خوش بحالت من همینم نمیتونم
نیوشا_که_میگن_منم عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 استارتر شما از اول جوابشو ندادی اونام دارن ازت سواری میگیرن نباید ازاول مظلوم میبودی حالا ام دیر نیست
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2028 استارتر شما از اول جوابشو ندادی اونام دارن ازت سواری میگیرن نباید ازاول مظلوم میبودی حالا ام دیر نیس ... اخه عزیزم درسته هنوز دوسش دارم ولی دیگه حرمتا ازبین رفته هم بین منوشوهرم هم خانواده ها
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 مشکلاتتو ب بقالی سر کوچه بگو ب مادرشوهرت نهآخه من چی بگمفک میکنی حق ومیدن ب تومعلومه موقعیته خوبیه خودش و خالی میکنه سرتزنیکه الدنگ😒 شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
سوسنجون عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3728 خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته ... بچه نداری عزیزم؟؟؟