2777
2789
عنوان

مفسرین بی بی چک بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم تا وقتی نشستی و دراز کشیدی حداقل 15دقیقه ای شده! پس عملا فایده این داره  پخش هم ک هشده ...

باشه آره دیدم نوشته زیر ۱۰ دقیقه

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
نرو آزمایش فعلا. بعدم مدیکور بخر فقط  اصلا هم کج نکن. تمام مدت روی سطح صاف باشه تا پخش نشه&nbs ...

آها مرسی از راهنماییت

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
منم ۱۰،۱۱روزه عقب انداختم بیبی زدم منفی بود دارم میرم ازمایش نمیدونمم چرا پری هم نشدم اعصابم ب شدت ...

من تابستون دو ماه پریود نشدم بعد تشخیش تنبلی دادن و تا ماه پیش دارو میخوردم این اولین ماهه که داروم تموم شده و اقدام کردیم. انشالله چیزی نیس برو دکتر به پروژسترون زد پریود شدم.

زیاد بوده دیگه . ی قطره کفایت میکنه    

نوشته دو  سه قطره منم گفتم محکم کار کنم😁

من تابستون دو ماه پریود نشدم بعد تشخیش تنبلی دادن و تا ماه پیش دارو میخوردم این اولین ماهه که داروم ...

ترسیدم اینجوری ک گفتی😔

تاحالا سابقه نداشته همیشه سروقت بوده

ابان قرص اورژانس خوردم ینی میتونه از اثرات اون باشه هنوز؟

ترسیدم اینجوری ک گفتی😔 تاحالا سابقه نداشته همیشه سروقت بوده ابان قرص اورژانس خوردم ینی میتونه از ...

نه نترس عزیزم، فک نکنم چون از آبان شدی دیگه؟ من تمام سال پیش تاریخامو دقیق نوشتم یهو تا تصمیم به اقدام گرفتیم اینجوری شد، گاهی از استرسم هست نگران نباش.

زیاد ریختی  دو قطره کافیه  این باعث شده خط سی پخش بشه تو کل صفحه

باشه پس ببینم تا فردا چی میشه اگه پریود نشدم باز امتحان میکنم. ولی خط سی نیستا، سی اولش رنگی شد بعد گذاشتمش رفتم اومدم دیدم اونورش اینجوری شده.